Üdvözöljük az ETF felmérésében

A közlekedési ágazat továbbra is zömében férfiakat foglalkoztat. A közlekedésben dolgozóknak csak 22%-a nő. Ez a százalékos arány folyamatosan növekszik és fontos részévé válik a közlekedésben dolgozó személyzeti állománynak. 
 
Az Európai Közlekedési Dolgozók Szövetsége úgy véli, hogy a közlekedési ágazatban való munkavállalást élhetőbbé kell tenni a nők számára. A munkahelyek minőségének és hozzáférhetőségének javítása a nők szempontjából elengedhetetlen a karrierépítéshez a közlekedési szakmákban. Ennélfogva, jelentős változások szükségesek a munkafeltételek, a munkahelyi létesítmények és a munkavédelem szempontjából.
 
Ezt a rövid felmérőt az ETF Nőegylete dolgozta ki abból a célból, hogy begyűjtse az ágazatban dolgozó nők tapasztalatait és felmérje, hogyan lehetne vonzóbbá tenni számukra a munkahelyeket. A kérdőív három részre oszlik:
  • Az első rész szakmai profiljára irányuló kérdéseket tartalmaz, melyek segítségével jobban átláthatjuk mik a legjellemzőbb problémák az ágazatban dolgozó számos foglalkoztatási csoport körében.
  • A második részben szeretnénk többet megtudni arról, mennyire elégedett munkahelyi környezetével és a munkavédelemmel.
  • A harmadik rész arra kérdez rá, hogy mennyire befolyásolja karrierlehetőségeit az Ön női mivolta.
A legtöbb kérdés több válaszadási lehetőséget tartalmaz, melyek közül elég kiválasztani és beikszelni a megfelelő mezőt, más kérdések esetében pedig röviden megosztani véleményét.
 
Az ETF garantálja a személyes információk bizalmas kezelését. Több tájékoztatást a személyes adatok védelméről szóló szakpolitikánkról itt szerezhet be https://www.etf-europe.org/privacy-policy/. Az online felmérő kitöltésével beleegyezik, hogy az ETF tárolhassa és elemezhesse adatait és névtelenítve felhasználhassa azokat a szakszervezeti tevékenység fejlesztésére azért, hogy az ágazat vonzóbbá válhasson a nők számára.
 
Köszönjük, hogy idejéből 15 percet ránk fordít és kitölti a kérdőívet. Az Ön véleménye fontos számunkra.
 
Az ETF csapata

T