Tervetuloa ETF-kyselyyn

Kuljetusala on edelleen hyvin miesvaltainen. Ainoastaan noin 22 % alan työntekijöistä on naisia. Naisten lukumäärä on kuitenkin kasvussa ja naisista on tulossa tärkeä osa kuljetusalan työntekijöitä. 

Euroopan kuljetustyöntekijöiden liitto katsoo, että kuljetusalasta on tehtävä vastaanottavaisempi naispuolisille työntekijöille. Työpaikan tason parantaminen sekä muuttaminen naisille vastaanottavaisemmaksi on erittäin tärkeää, jotta naiset voivat luoda uraa kuljetusalan ammateissa. Tämän vuoksi tarvitaan merkittäviä muutoksia työolosuhteisiin, työpaikan mukavuuksiin sekä turvallisuuteen.

ETF:n naiskomitea laati tämän lyhyen kyselyn kerätäkseen kuljetusalan naispuolisten työntekijöiden kokemuksia alasta ja selvittääkseen tietoa siitä, mikä tekisi työpaikasta houkuttelevamman naisille. Kysely koostuu kolmesta osasta:
 
  1. osiossa on kysymyksiä työprofiilistasi. Nämä kysymykset auttavat meitä ymmärtämään paremmin, mitkä ovat pääasialliset ongelmat sektorilla toimivissa lukuisissa ammattiryhmissä.
  2. osiossa haluaisimme tietää, kuinka tyytyväinen olet työympäristöön ja työturvallisuuteen.
  3. osiossa sinua pyydetään pohtimaan, miten naiseus vaikuttaa työmahdollisuuksiisi.
Suurin osa kysymyksistä on monivalintakysymyksiä, joihin voit vastata nopeasti valitsemalla annetuista vaihtoehdoista. Joissakin kysymyksissä sinua pyydetään jakamaan ajatuksiasi kirjallisesti.
 

ETF takaa henkilökohtaisten tietojesi luottamuksellisuuden. Saat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme sivustolta https://www.etf-europe.org/privacy-policy/. Vastaamalla tähän verkkokyselyyn suostut siihen, että ETF varastoi ja analysoi tiedot sekä käyttää tuloksia nimettöminä ammattiliittotyön kehittämisessä tehdäkseen alasta houkuttelevamman naisille.

Kiitos, että käytät noin 15 minuuttia ajastasi kyselyyn vastaamiseen. Palautteesi on meille tärkeää.

ETF:n työryhmä

T