Zahvaljujemo na vašem interesu za sudjelovanje u ovom istraživanju koje organizira CareerCentar i TalentBrief.

Poziv se odnosi za tvrtke iz Hrvatske. Molimo ispunite kratki obrazac za prijavu nakon čega ćemo vam e-poštom dostaviti upute za nastavak procesa, NDA sporazum i excel model za unos podataka.

Cilj ovog istraživanja je omogućiti organizacijama koje će sudjelovati usporedbu za strateško planiranje aktivnosti u području ljudskih potencijala i utvrđivanje područja poboljšanja analizom usporedivih HR područja.
 
Ostali ciljevi su:
  • Povećati transparentnost uspoređivanjem glavnih KPI-eva kod zapošljavanja i drugih HR KPI-a,
  • Omogućiti usporedbe po industrijama gdje će to biti moguće,
  • Utvrditi poluge i prostor za poboljšanja HR aktivnosti,
  • Steći bolje razumijevanje glavnih izazova s ​​kojima se suočava post-COVID ekonomija.
Svi sudionici dobit će sažeto izvješće s podacima za 2018., 2019., 2020. godinu te izvještaj za industrije gdje će to biti moguće/primjenjivo.
 
Cijena osnovnog izvještaja je 3.500 HRK + PDV, a cijena izvještaja za pojedinu industriju (ukoliko postoji mogućnost zbog više sudionika) je dodatnih 2.000 HRK + PDV.

Dodatno prilagođeno izvješće za svaku tvrtku / organizaciju može se pripremiti na zahtjev.

Vjerujemo da benchmarking može biti vrlo koristan za definiranje područja poboljšanja i bolje razumijevanje trenutačnih procesa i KPI-eva. 

Hvala na sudjelovanju i želji da doprinesete boljem razumijevanju HR-a i povezanih procesa.

Vladimir Benić
Osnivač CareerCentar.com i TalentBrief.hr
vlado@careercentar.com
 
Za popunjavanje podataka za ovo istraživanje trebat će Vam određeno vrijeme, a prema prošlim godinama procjenjujemo da ćete utrošiti između 4 i 8 radnih sati. Za neke organizacije trebat će više vremena, za neke puno manje, ovisno o tome koliko je dobro strukturirano izvještavanje i podaci relevantni za zaposlenike i HR.

Question Title

Image

Question Title

* 1. Vaši kontakt podaci (ime, pozicija, e-mail, telefon) će se koristiti samo za potrebe ovog istraživanja. U bilo kojem trenutku možete zatražiti da obrišemo vaše osobne podatke na e-mail: hello@careercentar.com. Vaše podatke ćemo čuvati u periodu 12 mjeseci zbog komunikacije sljedećeg perioda HR Benchmark istraživanja.

Question Title

* 2. PRIJAVA NA ISTRAŽIVANJE: molimo upišite svoje podatke, podatke o organizaciji i kontakt detalje - nakon prijave ćemo Vam se javiti putem navedene e-mail adrese.

T