Croatia

Naziv škole

Question Title

* 1. Naziv škole

Dob učenika-ice?

Question Title

* 2. Dob učenika-ice?

Jeste li

Question Title

* 3. Jeste li

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Jeste li, u proteklih šest mjeseci, zainteresiraniji ili ne za temu otpada?

Question Title

* 6. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Jeste li, u proteklih šest mjeseci, zainteresiraniji ili ne za temu otpada?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Jeste li postali osjetljiviji na otpad u proteklih šest mjeseci?

Question Title

* 7. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Jeste li postali osjetljiviji na otpad u proteklih šest mjeseci?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Smatrate li otpad većim ili manjim problemom u proteklih šest mjeseci?

Question Title

* 8. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. Smatrate li otpad većim ili manjim problemom u proteklih šest mjeseci?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, bacate li više ili manje otpadaka u školsko dvorište?

Question Title

* 9. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, bacate li više ili manje otpadaka u školsko dvorište?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, bacate li više ili manje otpadaka u svom susjedstvu (kvartu)?

Question Title

* 10. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, bacate li više ili manje otpadaka u svom susjedstvu (kvartu)?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, reciklirate li u školi otpad više ili manje?

Question Title

* 11. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, reciklirate li u školi otpad više ili manje?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, reciklirate li kod kuće otpad više ili manje?

Question Title

* 12. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, reciklirate li kod kuće otpad više ili manje?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, koristite li obje strane papira više ili manje?

Question Title

* 13. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, koristite li obje strane papira više ili manje?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih 6 mjeseci, jeste li raspravljali o problem otpada s prijateljima, u školi ili kod kuće više ili manje?

Question Title

* 14. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih 6 mjeseci, jeste li raspravljali o problem otpada s prijateljima, u školi ili kod kuće više ili manje?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, potičete li druge da ne bacaju otpatke više ili manje?

Question Title

* 15. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, potičete li druge da ne bacaju otpatke više ili manje?

Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, potičete li druge na recikliranje otpada više ili manje?

Question Title

* 16. Koristeći predložene odgovore u nastavku, označite jedan koji Vam najviše odgovara. U odnosu na prethodnih šest mjeseci, potičete li druge na recikliranje otpada više ili manje?

Hvala Vam što ste ispunili ovaj upitnik!

T