Α. Γενικά Στοιχεία Επιχείρησης

Αγαπητοί φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας  Logistics,

Η  4η Πανελλήνια Έρευνα για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και των προοπτικών του τομέα των logistics, αποτελεί συνέχεια της 3ης Πανελλήνιας έρευνας η οποία παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο του 2014 και ανέδειξε πως η Εφοδιαστική Αλυσίδα κατέχει το 10,8 % στο ΑΕΠ της Ελλάδας θέτοντας τον συγκεκριμένο τομέα στη δεύτερη θέση της ανάπτυξης της χώρας μετά τον τουρισμό.

Η συμβολή σας στην επιτυχία της έρευνας είναι καθοριστικής σημασίας, για το λόγο αυτό θα θέλαμε να αφιερώσετε 15-20 λεπτά από τον χρόνο σας και να συμβάλλετε κι εσείς σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια που αποδεικνύει ότι η Εφοδιαστική Αλυσίδα κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό στο ΑΕΠ της Ελλάδας. Η διάρκεια συλλογής των ερωτηματολογίων είναι μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.

Τα αποτελέσματά της 4ης Πανελλήνιας έρευνας θα παρουσιαστούν στις 29 Νοεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο, σε επίσημη εκδήλωση που θα προηγηθεί του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου, παρουσία καλεσμένων από 7 χώρες της Ευρώπης, εκπροσώπων της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών, (UNECE), αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη  της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού, αλλά και μέσω του report που θα τους αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.               

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αιγαίου,
Νικόλαος Ροδόπουλος
Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Logistics
Καθηγητής Ιωάννης Μίνης, Επίκ. Καθηγητής Βασίλης Ζεϊμπέκης
Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης


Question Title

1. Οι βασικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας αφορούν σε
(μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις):

T