O projektu

Mreža za razvoj digitalne pismenosti provodi ispitivanje mišljenja srednjoškolskih ravnatelja o potrebi jačanja kapaciteta nastavnika hrvatskog jezika, stranih jezika i matematike za provedbu kurikuluma međupredmetne teme Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije objavljenog 22.01.2019. u Narodnim novinama NN 7/2019. Molimo vas da popunite ovu anketu za što je potrebno oko 6 minuta.

Mreža za razvoj digitalne pismenosti formirana je potkraj 2020. godine s općim ciljem jačanja međusektorske suradnje i izgradnje kapaciteta dionika iz civilnog, javnog i privatnog sektora za istraživanje i razvoj digitalnog društva u Hrvatskoj. Mreža će provoditi znanstvena istraživanja, na temelju istraživanja davati preporuke razvoja javnih politika, te ispitivati potrebe i razvijati ljudske potencijale nužne za njihovu provedbu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Pokretači Mreže su Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever, Institut za javne financije, Visoko učilište Algebra, Centar tehničke kulture Rijeka, ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Institut za razvoj i inovativnost mladih, Hrvatski informatički zbor, Hrvatski savez informatičara, Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga „Dobar dan“ i Telecentar.

Mreža je otvorena za članstvo organizacija, ustanova, tvrtki i lokalnih samouprava zainteresiranih za suradnju na održivoj digitalnoj transformaciji hrvatskog društva.
Page1 / 5
 
20% of survey complete.

T