1.

Question Title

Bild
Kérdőív

Kedves Résztvevők!
Az Európában munkát vállaló hivatásos gépjárművezetők képzése és továbbképzése céljából életre hívott, ProfDRV elnevezésű Európai Projekt keretében felmérést végzünk az európai hivatásos gépjárművezetőkkel szemben támasztott legfontosabb szakmai követelményekkel kapcsolatban. A felmérés a hivatásos gépjárművezetők képzésének és továbbképzésének jövőbeni javítását célozza Európában.
Különböző, Európában és Kanadában honos képzési és továbbképzési koncepciókból kiindulva összeállítottunk a témába vágó feladat- és ismeretkörökre vonatkozóan egy olyan elsődleges listát, amelyet szeretnénk ezúttal az Ön segítségével megvizsgálni és a valós igényekhez igazítani.
Az egyes kritériumok teljességének, helyességének és súlyozásának vizsgálata céljából szeretnénk felkérni Önt mint a terület szakértőjét arra, hogy tekintse át a szóban forgó feladat- és ismeretköröket, valamint válaszoljon az alábbi kérdésekre.
Ön ezzel a segítségével nagymértékben hozzájárul a jövőben Európában munkát vállaló hivatásos gépjárművezetők szakmai hozzáértésének javításához valamint a szakma tekintélyének növeléséhez.
A felmérés eredményéről valamint magáról a ProfDRV projektről további információkhoz juthat a www.project-profdrv.eu oldalon. További tájékozódás céljából várjuk elektronikus levelét a helmut.niegemann@uni-erfurt.de, az anna.wohlfarth@uni-erfurt.de vagy az EU-project.akademie@dekra.com címen.

Köszönjük együttműködését!


A jelen projekt finanszírozására az Európai Bizottság támogatásával került sor. A jelen kérdőív tartalmáért kizárólag a szerzők vállalnak felelősséget, a Bizottság az abban foglalt adatok további felhasználásáért felelősséget nem vállal.

T