Bevezető

Tudjátok mi az a digitális méregtelenítés? Szerveztetek már ruhacserét?  Írtok bevásárlólistát? Van multifunkciós bútorotok? Odafigyeltek a berendezések karbantartására? Ellenőrizzétek listánkkal, hogy mi mindent tesztek már az energiamegtakarításért és kibocsátás-csökkentésért ezeken a területeken!

Ez az ellenőrző lista az E.ON EnergiaKözösségek program 2022-es Másfélfokos karbon-böjtje keretében készült, elsősorban a program résztvevői számára.

A listát ugyanakkor bárki kitöltheti, aki szeretne meggyőződni arról, hogy már kellően zölden, takarékosan üzemelteti-e a háztartását! Ebben az esetben az első kérdésre bármilyen fiktív név megadható, a második kérdésnél pedig a „Nem veszek részt az E.ON EnergiaKözösségek programban” lehetőséget kell választani.
 
A kitöltés körülbelül 5-10 percet vesz igénybe.
 
Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át. Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.
 
Ha bármi kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal az info@energiakozossegek.hu címen!
 
A részletes versenyszabályzat elérhető honlapunkon.
www.energiakozossegek.hu
 
20% of survey complete.

T