Seria 1. Time Management

Despre seria de webinarii gratuite de Time Management și Self-Management
Prima serie din proiectul Super Skills 2022 are ca temă Time and Self Management și conține șase sesiuni cu șase traineri.

De ce Time Management?
Stresul și anxietatea cu privire la modul în care ne gestionăm timpul au fost problematice încă de la începutul timpurilor. Timpul este singurul capital din lume pe care orice om îl deține și care, spre deosebire de alte bunuri, nu poate fi câștigat, împrumutat sau recuperat. El nu este nici mult, nici puțin, ci doar percepția noastră e cea care îi schimbă valoarea.

Question Title

* Date de contact

Question Title

* Miercuri, 25 Mai, 11:00-12:00

Ultimul episod din seria de Time Management
Devenim mai flexibili la schimbare?
Traineri: Panel TBD

Studiile arată că persoanele care au un Time Management bun, trăiesc cu convingerea că își controlează bine timpul – chiar dacă asta nu se întâmplă în realitate. Consecința convingerii că ei controlează timpul și nu invers, duce la încredere în propriile puteri, siguranță, satisfacție la locul de muncă, iar toate acestea reduc stresul și îngrijorarea. În schimb, cei care consideră că nu își controlează timpul, raportează niveluri crescute de stres și anxietate.

Altfel spus, convingerile noastre sunt extrem de puternice. În ultimul webinar Super Skills din seria de Time Management, abordăm practic modul în care personalitatea, credințele, atitudinile și valorile afectează comportamentele cu impact direct asupra timpului nostru.

Pe curând!

Te rugăm să îți adaugi evenimentul selectat de tine în calendarul Outlook apăsând AICI.

Folosind butonul de mai sus vei avea la îndemână linkul de acces al evenimentului și detalii despre acesta.

Question Title

* Sunt de acord să primesc informații prin e-mail sau telefon despre noutățile HPDI, evenimente, webinarii și oportunități de învățare. Datele cu caracter personal colectate de Human Performance Development International vor fi prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare

*Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

T