ADATVÉDELEM
Cégünk kiemelten fontosnak tartja az Ön által megadott adatok biztonságos és a vonatkozó törvényekben, rendeletekben előírt módon történő kezelését! Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, ha elfogadja az S&T Consulting Hungary Kft. Adatkezelési szabályzatában foglaltakat. Adatait max. 5 évig kezeljük. 5 év után újra kérjük az engedélyét. Ha 5 éven belül meggondolja magát, bármikor rendelkezhet adatai törléséről, illetve kérheti adatainak módosítását, vagy a kapcsolati módok megváltoztatását.

18 évnél fiatalabb személyek adatainak kezelése kizárólag szülői beleegyezéssel történhet! Kérjük, akkor folytassa a regisztrációt, ha Ön elmúlt 18 éves!

A rendezvényen fénykép és videó felvételek készülhetnek, amin Ön is látszódhat. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, ha elfogadja, hogy a felvételeket az S&T felhasználhatja a rendezvényről készült beszámolókhoz, amit a honlapján, a közösségi médiákban illetve a sajtóban közzétesz.

Question Title

* 1. A cég / intézmény adatai:

Question Title

* 2. Az Ön adatai:

Question Title

* 3. Hozzájárul-e, hogy az S&T kezelje az Ön adatait? Figyelem! A rendezvény szervezéséhez és a részvételhez mindenképpen szükséges az Ön hozzájárulása.

Question Title

* 4. Regisztráció az "S&T Altair HyperWorks Akadémia 2019" c., március 19-én megrendezésre kerülő rendezvényre

Question Title

* 5. Kérjük adja meg, milyen módon engedélyezi a kapcsolattartást! Utólag bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja az engedélyeket.

Question Title

* 6. Cégünk beruházást tervez a következő fél évben az alábbi témá(k)ban

Question Title

* 7. Az általunk alkalmazott ipari digitalizációs eszközök:

Question Title

* 8. Megjegyzés, javaslat:

Regisztrációját a "Kész" gombra kattintva küldheti el.

T