Dragi colegi,

Ministerul Finantelor Publice anunta ca reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale sunt invitati in grupurile de lucru cu care se consulta pentru elaborarea noului Codului Fiscal sau amendarea celui existent.

Pentru a se asigura ca organizatiile care isi asuma acest rol au legitimitate in acest proces si reprezinta optiunile colegilor din societatea civila, Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social a deschis o lista de inscrieri. Detalii despre proces puteti gasi aici .

Asociatia pentru Relatii Comunitare doreste sa participe in aceste grupuri de lucru si sa continue alaturi de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile munca din ultimii ani in zona facilitatilor fiscale pentru organizatii, companii si donatori individuali.

Avem de aceea nevoie de sprijinul vostru inca o data. Pentru a fi de acord ca ARC si FDSC sa mearga in grupurile de lucru 1. Impozit pe venit  si 5. Impozit pe profit, va rugam sa va exprimati acordul, astfel incat sa putem demonstra ca purtam mai departe mesajul unui numar mare de organizatii.

Va multumim pentru ajutor si va tinem in continuare la curent cu ce se intampla in acest proces,

Madalina Marcu
Asociatia pentru Relatii Comunitare

Ionut Sibian
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Question Title

* 1. Numele:

Question Title

* 2. Functia:

Question Title

* 3. Organizatia:

Question Title

* 4. Email:

Sunt de acord ca Asociatia pentru Relatii Comunitare si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile sa participe in cadrul proceselor de consultare initiate de Ministerul Finantelor Publice pentru imbunatatirea legislatiei fiscale in sub-grupurile de lucru Nr. 1 – impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii si Subgrupul nr. 5 – impozit pe profit și alte impozite directe.

T