Soma Move/Soma Mind &
Zumba Fitness

Här nedan kan du anmäla dig till klippkortet, Soma Move, Soma Mind  & Zumba Fitness. Soma Move och Mind rullar året om Zumba Fitness Start V. 2-22  Detta klippkort gäller för båda passen. (Du som redan är medlem på move, ingår dessa pass, och behöver därför inte anmäla dig här nedan).

SomaMove®
är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk.  Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.
Du är aldrig liggande eller sittande, och du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. 
Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!
Instruktör: Elisabeth Fajersson

SOMA MOVE® ger dig möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SOMA MIND kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävs-sträckningar.
Att utöva SOMA MIND kommer samtidigt ge dig ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestiglös meditation.
Du får tid att känna och att fokusera bara på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande.
Resultatet blir en omedelbar skön känsla i kroppen och inte minst mentalt och känslomässigt. Du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt.
Instruktör Elisabeth Fajersson

Zumba Fitness®
är en rolig och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus.
Varje låt har en egen koreografi utformad efter vers, refräng och stick. Du kommer att upptäcka att du plötsligt dansar merengue, salsa, reggaeton, cumbia, flamenco, calypso och mycket annat.
Instruktör är Maria Beijerstam

Fyll i dina uppgifter, samt betala in summan av de klippkort du väljer till Swish 070-66 45 755. Skriv under ”meddelande” vad för sort klippkort det gäller och för vem.
När vi sett att din betalning inkommit, kommer du att få en bekräftelse på att du är anmäld via mail eller sms.  

Välkommen med din bokning / Personal på Move Träning & Hälsa
Soma Move Måndag 17:15, Onsdag 07:30 & Torsdag 17:30 instruktör: Elisabeth Fajersson
Soma Mind Måndagar 17:15, Torsdagar 18:15
Zumba Fitness (start v.2) Torsdag 19:00-20-00 Instruktör:  Maria Beijerstam 

Anmäl dig nu, så du säkert får plats samt att då vi sett att din betalning kommit in, kan du gå in och boka din plats.

Gå in via vår hemsida www.movetraning.se för övrig info om samtliga pass

Klippkort:
12 ggr - 980 kr
10 ggr - 850 kr
6 ggr - 550 kr

Question Title

* 1. Namn

Question Title

* 2. Adress

Question Title

* 3. Personnummer

Question Title

* 4. Mobilnumer

Question Title

* 5. E-post

Question Title

* 6. Val av klippkort

T