Preambul

Comuna Cuza Vodă vă invită să vă exprimați punctul de vedere referitor la propunerea de Strategie de Dezvoltare Durabilă pentru perioada 2021-2027 și să contribuiți cu opinia dumneavoastră la îmbunătățirea acestui document strategic.
Opinia dumneavoastră, exprimată prin răspunsurile la întrebările de mai jos, va influența deciziile cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în comuna noastră!

Vă rugăm să completați chestionarul următor, timpul estimat fiind de aproximativ 5 minute.

Vă mulțumim pentru implicare!

Question Title

* 1. Care considerați că sunt cele mai importante 3 probleme ale localității?

Question Title

* 2. Ordonați direcțiile de dezvoltare strategice de mai jos în funcție de importanța pe care dumneavoastră  considerați că ar trebui să o ocupe acestea:

Question Title

* 3. Direcțiile de dezvoltare strategică propuse în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Comunei Cuza Vodă, menționate mai sus, acoperă și interesele dumneavoastră (ca locuitor sau ca organizație/instituție)?

Question Title

* Ordonați obiectivele strategice de mai jos în funcție de importanța pe care dumneavoastră considerați că ar trebui să o ocupe acestea:

Question Title

* 5. Obiectivele strategice propuse corespund așteptărilor dumneavoastră (ca locuitor sau ca organizație, întreprindere)?

T