25% of survey complete.

Efter den 3. Internationale RTS Konference, afholdt i maj 2011, opfordrede Prof. Raoul CM Hennekam til et samarbejde mellem alle familier i at opdatere information om RTS børns vækstkurver.

Vær venlig at udfylde denne spørgeskemaundersøgelse.
I er dermed medvirkende til at opdatere de vækstkurve informationer, vi i øjeblikket har til vores rådighed som er fra 1990. Målinger foretaget af børnelæge/praktiserende læge foretrækkes.

VEJLEDNING
* Venligst skriv alle datoer således: dd-mmm-åååå (f.eks. 09-jan-2009).
* For at udfylde data, brug tabulatortasten eller flyt cursor vha musen fra felt til felt. (Tabulatortasten er formentlig hurtigst at bruge)
* Hent næste side frem ved at klikke på “Næste” knappen i bunden af hver side.
Informationer på foregående side skal være indtastet, for at kunne hente side 2 og side 3 frem.
* Returnér til en foregående side (f.eks. for at ændre noget eller få overblik over de tidligere svar), klik på ”Forrige” knappen i bunden af siden.
* Check venligst at den email adresse I skriver på skemaet er korrekt. Vi har måske brug for at kontakte jer for afklaring af de givne oplysninger.
Mange tak!

Question Title

* PERSONLIGE OPLYSNINGER OM RTS PERSONEN
(vi gør IKKE brug af de personlige identifikationer fra undersøgelsen som f.eks. initialer + fødselsdato + by/land, i nogen form for kommunikation eller offentliggørelse):

Question Title

* MOR'S DATA. Det er kendt at ens højde influeres betydeligt af vor etniske baggrund, hvorfor vi meget gerne vil have denne information.

Question Title

* FAR'S DATA. Det er kendt at ens højde influeres betydeligt af vor etniske baggrund, hvorfor vi meget gerne vil have denne information.

Question Title

* BARNETS KØN OG STATUS M.H.T. PUBERTET (Venligst vælg én af nedenstående muligheder)

T