За пополнување на прашалникот ќе ви бидат потребни 2-3 минути

Question Title

* 1. Што ви е најважно на работа / при избор на работодавач? (може да одберете до 3 одговори)

Question Title

* 2. Што е според вас најважно за добивање на работата?

Question Title

* 3. Според ваше мислење, колку треба да биде МЕСЕЧНАТА НЕТО плата за вашето работно место (ден)?

Question Title

* 4. Дали во изминатата година и пол, од почетокот на пандемијата, сте смениле (нашле) работа?

Question Title

* 5. Во моментов сте:

T