1. Uw gegevens

Page1 / 5
 
Het onderzoek
Via deze vragenlijst onderzoeken wij de docent tevredenheid over ICT binnen onderwijsinstellingen. Het onderzoek is geïnitieerd vanuit het Business & IT Trends Institute (www.bitti.nl).

De vragenlijst is specifiek gemaakt voor onderwijsinstellingen.
De vragenlijst duurt circa 15 minuten (afhankelijk van uw betrokkenheid bij ICT).
Als u onzeker bent over een mogelijk antwoord dan kunt u de keuze maken voor 'NVT' of 'weet niet'. U kunt ook de onderzoekers mailen: Jorrit van de Walle (jorrit.vandewalle@bitti.nl /Gert Jan Bouwman (GertJan.Bouwman@bitti.nl / Barry Derksen Barry.Derksen@bitti.nl)

Meer over BITTI:
BITTI heeft eerder al de publicatie ‘Innovatie van het onderwijs’ geschreven samen met ROC Aventus en is tevens bekend van de bestseller “Trends in IT’ welke meer dan 250.000 keer is verkocht en teven verplichte literatuur is bij diverse hogescholen en universiteiten. Aan het einde van de vragenlijst wordt u de mogelijkheid gegeven om als docent een docentexemplaar te bestellen. Meer informatie is te vinden op www.bitti.nl

Question Title

* 1. Indien u de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen dient u hieronder uw gegevens in te vullen. De verkregen gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Question Title

* 2. Aantal lokaties van onderwijsinstelling

Question Title

* 3. Het aantal werknemers van uw gehele organisatie is?

Question Title

* 4. Kunt u hieronder een korte situatieschets geven van de situatie t.a.v. ICT (1 centraal systeem, open leercentrum, centrale ondersteuning, etc.)?

T