Kedves Ifjú Pár!

A Földesi Videó Stúdió folyamatosan arra törekszik, hogy kiváló felvételeket, videókat és szolgáltatást biztosítson. Ennek érdekében, szeretnénk megismerni a véleményeteket.

A felmérés mindössze  2–4 percig tart.

E-mail címetek megadása esetén a válaszaitok alapján elkészítjük számotokra a személyre szabott ajánlatunkat. 

Question Title

* 1. Mi az a maximum összeg, amit kiadnátok egy esküvői fotósra? 📸

Question Title

* 2. Mi az a maximum összeg, amit kiadnátok egy esküvői videóra? 📽

Question Title

* 3. Milyen hosszú legyen az elkészült videó?

Question Title

* 4. Milyen eszközön/adathordozón szeretnétek megkapni az elkészült anyagot?

Question Title

* 5. Mikor és hol lenne az esküvő?

Question Title

* 6. Milyen az ideális szolgáltató? Fejtsd ki pár szóban mit vársz egy esküvői fotóstól és videóstól!

Question Title

* 7. A legjobban tetsző esküvő videó(k) linkje(i). Kérlek, másolj be pár videó linkjét az alábbi mezőbe!

Question Title

* 8. Az életkorod?

Question Title

* 9. Hová és kinek küldhetjük a személyre szabott ajánlatot?

Question Title

* 10. Adatvédelmi tájékoztató

Amennyiben Ön nem jelöli meg a „hozzájárulok a későbbi  kapcsolattartáshoz” ikont, levelében adott válaszait későbbi munkánk  során figyelembe vesszük, azonban személyes adatait továbbiakban nem   kezeljük.

Ha Ön megjelöli a „hozzájárulok a későbbi kapcsolattartáshoz” ikont önként hozzájárul, hogy a fent közölt személyes adatait visszavonásig kezeljük.

Ha Ön megjelöli a „hozzájárul a későbbi kapcsolattartáshoz” ikont, önként hozzájárul, hogy a közölt személyes adatait (név,  lakhely, életkor, e-mail-cím) Földesi Mihály Tamás (Földesi Videó Stúdió, elérhetőség: https://foldesistudio.hu/kapcsolat/), az Európai Parlament és a  Tanács (EU) 2016/697 számú rendelet 9. cikk (2) bekezdés a) pontja  alapján további kapcsolattartás, véleménykérés és egyéb  tájékoztatás céljából visszavonásig kezelje.

Személyes adatai kezelésével  összefüggésben megilleti a hozzáféréshez, a helyesbítéshez, a  törléshez, az adatkezelés korlátozásához, a tiltakozáshoz való jog. A kezelt személyes adatokat harmadik személy részére nem adja  át, külföldre nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra. Jogai  érvényesítése, illetőleg megsértése esetén az adatkezelőhöz fordulhat. Az  adatkezeléssel szemben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság  Hatóságnál panasszal élhet (elérhetőségei: 1125 Budapest, Szilágyi  Erzsébet fasor 22/C, levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.).hozzájárul a későbbi kapcsolattartáshoz

T