Screen Reader Mode Icon
Acest sondaj face parte din proiectul finanțat de Programul Transnațional pentru Regiunea Dunării WE.Circular - „Creșterea capacităților digitale și industriale pentru tranziția sustenabilă a femeilor antreprenor din Regiunea Dunării către economia circulară”. Vă invităm să participați și să contribuiți la evaluarea care vizează înțelegerea abilităților, nevoilor și provocărilor unice cu care se confruntă femeile antreprenor din Regiunea Dunării. Acest sondaj face parte dintr-o inițiativă mai amplă de sprijinire a tranziției către o economie mai sustenabilă, integrată digital și circulară. Perspectivele dumneavoastră sunt de neprețuit pentru noi și vor contribui direct la modelarea politicilor și strategiilor care promovează un mediu favorabil pentru femeile antreprenor.

Acest sondaj urmărește să culeagă informații detaliate despre:
  • Situația actuală a întreprinderilor deținute de femei sau unde femeile sunt coproprietari, în contextul economiei circulare (CE), al digitalizării și al Industriei 4.0 (i4.0).
  • Provocările și oportunitățile prezentate de adoptarea strategiilor de specializare inteligentă (S3) și impactul factorilor externi precum COVID-19 și războiul din Ucraina.
  • Nevoile specifice de sprijin și resurse care să permită o tranziție cu succes la practicile CE și integrarea tehnologiilor digitale.


Completarea sondajului ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Răspunsurile dumneavoastră sunt confidențiale și vor fi folosite numai în scopul acestei cercetări. Rezultatele vor fi raportate în formă agregată și niciun participant individual nu va fi identificabil. Participarea dumneavoastră este în întregime voluntară și puteți alege să vă retrageți în orice moment, fără nicio consecință. Feedback-ul dumneavoastră va contribui în mod direct la dezvoltarea de strategii de sprijin direcționate și recomandări de politici care vizează susținerea femeilor antreprenor din Regiunea Dunării. Prin participarea la sondaj, contribuiți la un viitor economic mai incluziv, durabil și mai prosper.


Apreciem foarte mult că alocați timp completării acestui sondaj și vă împărtășiți cunoștințele. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la contact@impacthub.ro.


Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră valoroasă la această inițiativă importantă.
0 din 32 cu răspuns
 

T