ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΟΝΕΑ

Αγαπητοί γονείς,

Η παρούσα μελέτη, στην οποία επιθυμούμε να συμμετέχετε, έχει ως στόχο την αξιολόγηση του ΚΙΝΗΤΡΟΥ των παιδιών σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής όπως οι ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και το παιχνίδι στον χώρο του σπιτιού, στο σχολείο και στην κοινότητα. Η αξιολόγηση της Κινήτρου των παιδιών σας - που είναι ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – θα βοηθήσει σημαντικά στην έρευνα μας σχετικά με τη ανίχνευση και καταγραφή παραγόντων που σχετίζονται με το Κίνητρο παιδιών με κινητική αναπηρία στη Ελλάδα. Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας έως 6 ετών. Παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας πως δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις καθώς και πως κάθε παιδί κινητοποιείται από διαφορετικά πράγματα, με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό βαθμό, ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας.

Ο υπεύθυνος ερευνητής δεσμεύεται ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικό ή/και εκπαιδευτικό σκοπό και κανένα προσωπικό στοιχείο δεν θα γνωστοποιηθεί ή δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο, αν ο κηδεμόνας συνεχίζει να μην επιθυμεί να συμπληρώσει το πεδίο ονοματεπώνυμο του παιδιού ή το δικό του μπορεί να συμμετέχει στην έρευνα συμπληρώνοντας όλα τα υπόλοιπα πεδία που ζητούνται πλην του επιθέτου και του email.

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο με την απαραίτητη προσοχή και συνέπεια ώστε να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιδιού σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τον χρόνο που αφιερώνετε.

Ρήγας Δημακόπουλος
Φυσικοθεραπευτής παίδων, PhD
Μεταδιδακτορικός ερευνητής – Ακαδ. Υπότροφος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Question Title

* 1. Έχω ενημερωθεί και επιθυμώ να συμμετέχω στην έρευνα

T