Question Title

* 1. Кои се Вашите идеи, сугестии, предлог активности за успешна организација на стопанско туристичката манифестацијата Недела на виното,,Св.Трифун-2019’’ во деновите 13 и 14 февруари 2019 година?

Question Title

* 2. Ве молиме дадете по еден предлог - кое естрадно име сакате да Ве забавува на Св.Трифун и еден предлог од македонската фолк естрада?
- еден предлог од македонската поп естрадата
-еден предлог од македонската фолк естрада

Question Title

* 3. Кој е Вашиот предлог за збогатување на централниот настан на манифестација на градскиот плоштад на 14 февруари 2019?

T