Köszöntő

Kedves Kitöltő!

Ezt a kérdőívet a GreenDependent Intézet a Piliscsaba Garancsi lakópark háztartásai számára készítette, azzal a céllal, hogy háztartások életmódjának éves karbon-lábnyomát kiszámoljuk.

A kérdőív a háztartások karbon-lábnyomát adó fő kategóriákra koncentrál, mint a háztartás teljes otthoni energia-fogyasztása (ezek megadásához szükség lesz éves számla adatokra!), a mindennapi közlekedés, az egyéb szabadidős tevékenységek, utazások, nyaralások, illetve az étkezés. Mivel a karbon-lábnyom évenként változhat, kérjük, hogy a 2019. év fogyasztási adatait használjátok!
 
A kitöltés önkéntes, anonim, kb. 20-30 percet vesz igénybe. Ha valami miatt nem lehetséges egyszerre minden adatot megadni, a kérdőív kitöltéséhez a véglegesítés előtt vissza lehet térni.

Ha a kitöltés közben kérdésetek adódna, keressétek a GreenDependent munkatársát, Szőllőssy Anitát a +3620 515 0644 telefonszámon, vagy az anita@greendependent.org címen.

A projekt a GreenDependent Intézet és a Piliscsaba-Garancstető Egyesület együttműködésében valósul meg, a Daikin támogatásával.

Az GreenDependent Intézet a válaszokat névtelenül (anonimizálva) és bizalmasan kezeli, az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek megfelelően. Az adatokat harmadik félnek, és a támogató Daikinnak sem adjuk át.

Előre is köszönjük az együttműködést!

A GreenDependent projekt csapata:
Szőllőssy Anita, Vadovics Edina és Vadovics Kristóf
 

T