Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră de a participa la consultarea părților interesate.

Această consultare are ca scop sprijinirea pregătirii unei Strategii de Dezvoltare Integrată pentru zonele montane din România și este organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (inclusiv Agenția Națională a Zonei Montane) cu sprijinul Băncii Mondiale.
 
Dorim să cunoaștem opiniile unei game largi de părți interesate cu privire la viitoarele direcții de dezvoltare a zonelor noastre montane. Există multe aspecte importante de luat în considerare, iar opinia dumneavoastră este esențială pentru elaborarea strategiei.
 
Participarea la acest sondaj este în întregime voluntară și răspunsurile nu vor fi legate de identitatea respondenților. Toate rezultatele vor fi anonime și nicio persoană, întreprindere sau organizație nu va fi identificată. Nu vom colecta nume, adrese de e-mail sau alte detalii personale.
 
Chestionarul nostru este împărțit în trei secțiuni:
 
Secțiunea A: Câteva întrebări introductive de bază despre dvs., care vor fi utile pentru analizarea rezultatelor sondajului.
Secțiunea B: Întrebări generale despre opiniile dvs. cu privire la dezvoltarea zonelor montane din România.
Secțiunea C: Întrebări specifice legate de prioritățile și acțiunile care trebuie incluse într-o Strategie de Dezvoltare Integrată pentru zonele montane.

Atunci când sunteți întrebat despre opiniile dumneavoastră, sunteți încurajat să vă exprimați liber gândurile.  Nu există răspunsuri corecte sau greșite la întrebările adresate. Ceea ce ne interesează sunt opiniile dumneavoastră.
 
Răspunsul la toate întrebările din secțiunile A, B și C durează aproximativ 25 de minute. Sperăm că veți dori să completați întregul chestionar. Contribuția dumneavoastră  la Strategia de Dezvoltare Integrată pentru zonele montane va fi foarte importantă.
 
Declarație de consimțământ
 
Prin completarea acestui chestionar, recunoașteți că ați înțeles termenii de participare și sunteți de acord cu aceștia.

T