L’Anuari de l’Ocupació va néixer l’any 2014 amb la finalitat de conèixer -de forma àgil, sistemàtica i periòdica- l’estat, la situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones. Per assolir aquest objectiu, per 5è any consecutiu s’estan recollint dades de les entitats socials catalanes que permetin tenir una visió de conjunt. L’Anuari de l'Ocupació és una iniciativa impulsada per La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.

Presentació del qüestionari
Aquest qüestionari està estructurat en sis parts: I. Dades de contacte, II. Dades de l’organització, III. Tipus de contractació, IV. Persones contractades, V. Relacions laborals i estructura salarial i VI. Present i futur.

Sabem que la informació que us demanem requereix de temps i d'esforç per recollir-la però creiem que es tracta d’una inversió pel coneixement i millora del futur del Tercer Sector Social de Catalunya. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà per a finalitats de recerca. Es tractarà sempre de manera agregada i, per tant, anònima, sense donar a conèixer respostes individuals.

Les entitats que van participar en l’edició 2018 poden sol·licitar a  anuariocupacio@observatoritercersector.org un enllaç personalitzat al qüestionari amb les respostes pre-omplertes a partir de les dades de l’edició anterior.

Agraïm la vostra col·laboració.

Abans de respondre el qüestionari, si us plau, llegiu amb atenció les següents pautes. Us ajudaran a avançar de manera més àgil i a assegurar-vos que la informació que proporcioneu és la que es demana en cada cas.

  • Es recomana preparar la informació que necessitareu, que farà referència a les persones contractades en els vostres equips, tipus de contractació, estructura salarial, etc.
  • El qüestionari està pensat per entitats amb 4 o més persones contractades.
  • S'espera una única resposta per cada entitat.
  • Les preguntes fan referència a la realitat de la vostra entitat a Catalunya.
  • Responeu les preguntes d’acord amb la vostra realitat de l’any 2018.


L’equip de treball de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social 
estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta al voltant d’aquest qüestionari.
 

Telèfon de suport 93 797 96 49

T