Screen Reader Mode Icon
 
Hvala Vam na Vašem interesu za ovu online anketu. Cilj je studije istražiti iskustva obitelji tijekom pandemije koronavirusa.Anketa će trajati oko 30 minuta. Prije nego što pristanete sudjelovati označivanjem okvira, molimo Vas da pročitate ove informacije.
 
Od Vas će se tražiti da odgovorite na neka pitanja o svom obiteljskom životu, ukupnoj dobrobiti, odnosima i načinu na koji se nosite s navedenim tijekom pandemije Covid-19.
 
Molimo, imajte na umu kako je sudjelovanje dobrovoljno. Ako odlučite sudjelovati, možete odustati iz bilo kojeg razloga, u bilo kojem trenutku tijekom upitnika prije nego što pošaljete svoje odgovore pritiskom na gumb "Izlaz" / zatvaranje preglednika. Možete odustati i od budućih anketa ignoriranjem praćenja e-pošte.

Vaši odgovori bit će anonimni, a mi ćemo poduzeti sve razumne korake kako bismo bili sigurni da će ostati povjerljivi. Vaša adresa e-pošte uklonit će se s ostatka odgovora koje date prije bilo kakve analize i bit će izbrisana čim studija završi. Vaša e-mail adresa neće biti proslijeđena trećim stranama. Vaši anonimizirani podaci pohranit će se u datoteku zaštićenu lozinkom i mogu se koristiti u akademskim publikacijama. Vaša IP adresa neće biti pohranjena. Podaci o istraživanju pohranit će se na najmanje tri godine nakon objave ili objavljivanja nalaza istraživanja.
 
Pristanak
Razumijem sljedeće tvrdnje:
  • Moje sudjelovanje potpuno je dobrovoljno.
  • Potrebno je dati svoju e-mail adresu kako bi mi mogle biti poslane ankete vezane uz buduća istraživanja. Međutim, ta adresa e-pošte neće biti proslijeđena trećim stranama i bit će uklonjena iz mojih odgovora prije bilo kakve analize, tako da će informacije koje dajem biti anonimizirane.
  • Zbog te anonimnosti, neće biti moguće povući moje odgovore nakon što su podneseni, ali mogu se povući iz budućih istraživanja u bilo kojem trenutku.
  • Podaci prikupljeni u ovoj studiji bit će sigurno pohranjeni i neće biti moguće identificirati me u bilo kojem rezultatu iz ovog istraživanja.

Question Title

* 1. Označavanjem okvira slažete se da imate najmanje 18 godina, da ste pročitali informacije o studiji i da ste odlučili dobrovoljno pristati sudjelovati u ovom ispitivanju.

0 od 34 odgovora
 

T