11% of survey complete.

Question Title

Är du redo för party? Som distributör på Diamond-nivå eller högre får du förmånen att hålla Try It!-evenemang i ditt område! Det här informationsbladet och checklistan är utformade för att guida dig i hur man håller ett lyckat evenemang som uppfyller alla krav. Dina företags- och fältteam finns här för att stötta dig och se till att allt flyter på smidigt

Try It!-evenemang tar ditt Wrap Party till en Whole 'Notha Level! Try It! är inte avsedda som utbildningsevenemang*. Tanken är istället att dina potentiella nya distributörer och lojala kunder ska få chansen att lära sig mer om den där #CrazyWrapThing. Try It!-evenemang erbjuder en utmärkt chans att få kontakt med andra team i ditt område och få betalt för att gå på party!

Informationen nedan kommer att ge dig massor av tips som vad du ska ta med, vad du ska köpa, föreslagna program och till och med hur du kan skapa din egen Eventbrite-sida för registrering!

Nu kör vi!

*Obs: Om ditt mål är att wrappa och rekrytera är Try It!-evenemanget perfekt för dig! klicka här om du är ute efter att utbilda ditt team så får du möjlighet att hålla ett Mini Boot Camp-utbildningsevenemang.

Är du redo för party? Som distributör på Diamond-nivå eller högre får du förmånen att hålla Try It!-evenemang i ditt område! Det här informationsbladet och checklistan är utformade för att guida dig i hur man håller ett lyckat evenemang som uppfyller alla krav. Dina företags- och fältteam finns här för att stötta dig och se till att allt flyter på smidigt<br><br>Try It!-evenemang tar ditt Wrap Party till en Whole 'Notha Level! Try It! är inte avsedda som utbildningsevenemang*. Tanken är istället att dina potentiella nya distributörer och lojala kunder ska få chansen att lära sig mer om den där #CrazyWrapThing. Try It!-evenemang erbjuder en utmärkt chans att få kontakt med andra team i ditt område och få betalt för att gå på party!<br><br>Informationen nedan kommer att ge dig massor av tips som vad du ska ta med, vad du ska köpa, föreslagna program och till och med hur du kan skapa din egen Eventbrite-sida för registrering!<br><br>Nu kör vi!<br><br> *Obs: Om ditt mål är att wrappa och rekrytera är Try It!-evenemanget perfekt för dig! <a href="https://www.surveymonkey.com/r/IntlMBC-EUCAAUNZ">klicka här</a> om du är ute efter att utbilda ditt team så får du möjlighet att hålla ett Mini Boot Camp-utbildningsevenemang.

Question Title

1. Nu kör vi!
  • Vänligen läs hela dokumentet
  • Skapa din Eventbrite-sida, men gå inte LIVE (instruktioner på sid. 4)
  • Lämna in din Try It!-ansökan genom att klicka på ”KLAR” längst ner på detta formulär
  • Skaffa alla artiklar på listan ”Material att köpa eller införskaffa”
  • Se till att spara alla donationskvitton om du planerar eller funderar på att lägga till ett Gives Back-initiativ. Skicka ett mejl till internationalevents@itworks.com för idéer, riktlinjer och frågor.

T