11% of survey complete.

Question Title

Er du klar for fest?! Når du har nådd Diamond-rang eller høyere har du anledning til å arrangere et Try It!-arrangement i ditt område! Informasjonen og huskelisten nedenfor vil hjelpe deg å organisere et vellykket arrangement. Field Development-teamet og medarbeiderne på hovedkontoret hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på, slik at alt går knirkefritt.

Ta Wrap Partyet ditt til et Whole 'Notha Level med et Try It!-arrangement! Husk at Try It!-arrangementene ikke skal ha fokus på opplæring*. Dette skal være et arrangement for potensielle nye distributører og lojale kunder som vil høre mer om #CrazyWrapThing. Try It!-arrangementene er den perfekte muligheten til å bli kjent med andre distributører i der du bor, og få betalt for å feste!

Nedenfor finner du massevis av gode tips, blant annet hva du må ha med deg, hva du må kjøpe, forslag til program for dagen, og til og med veiledning til hvordan du lager din egen Eventbrite-side hvor deltakere kan registrere seg!

La oss sette i gang!!

*NB: Hvis du tar sikte på å wrappe og rekruttere, er et Try It!-arrangement midt i blinken for deg! Hvis hensikten er å gi teamet ditt opplæring bør du klikke her, og gripe muligheten til å arrangere et Mini Boot Camp opplæringsarrangement.

Er du klar for fest?! Når du har nådd Diamond-rang eller høyere har du anledning til å arrangere et Try It!-arrangement i ditt område! Informasjonen og huskelisten nedenfor vil hjelpe deg å organisere et vellykket arrangement. Field Development-teamet og medarbeiderne på hovedkontoret hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på, slik at alt går knirkefritt.<br><br>Ta Wrap Partyet ditt til et Whole 'Notha Level med et Try It!-arrangement! Husk at Try It!-arrangementene ikke skal ha fokus på opplæring*. Dette skal være et arrangement for potensielle nye distributører og lojale kunder som vil høre mer om #CrazyWrapThing. Try It!-arrangementene er den perfekte muligheten til å bli kjent med andre distributører i der du bor, og få betalt for å feste!<br><br>Nedenfor finner du massevis av gode tips, blant annet hva du må ha med deg, hva du må kjøpe, forslag til program for dagen, og til og med veiledning til hvordan du lager din egen Eventbrite-side hvor deltakere kan registrere seg!<br><br>La oss sette i gang!!<br><br> *NB: Hvis du tar sikte på å wrappe og rekruttere, er et Try It!-arrangement midt i blinken for deg! Hvis hensikten er å gi teamet ditt opplæring bør du <a href="https://www.surveymonkey.com/r/IntlMBC-EUCAAUNZ">klikke her</a>, og gripe muligheten til å arrangere et Mini Boot Camp opplæringsarrangement.

Question Title

1. La oss sette i gang!!
  • Vennligst les hele dette dokumentet
  • Lag din Eventbrite-side, men ikke sett den til "LIVE" (veiledning på side 4)
  • Send inn Try It!-søknaden din ved å klikke på "DONE" på den siste siden
  • Sørg for at du har alt som er oppgitt under "Utstyr"
  • Hvis du planlegger å legge inn et Gives Back-initiativ, må du ta vare på kvitteringene for alle donasjoner du får inn
  • Er du usikker på noe, vil vite mer om retningslinjene, eller du trenger noen idéer kan du sende en e-post til internationalevents@itworks.com

T