11% of survey complete.

Question Title

Oletko valmiina juhliin?! Diamond ja sitä ylemmän tason Distributor voi järjestää Try It! -tapahtumia alueellasi! Nämä tiedot ja tarkistusluettelo on suunniteltu opastamaan menestyksekkään ja vaatimustenmukaisen tapahtuman järjestämisessä. Liiketoiminnan ja kenttäkehityksen tiimit tarjoavat tukea, jotta asiat hoituvat sujuvasti.

Try It! -tapahtumat vie Wrap Party -juhlasi täysin uudelle tasolle! Try It!-tapahtumat eivät ole koulutustapahtumia*. Sen sijaan ne tarjoavat uusille Distributoreille ja kanta-asiakkaille mahdollisuuden saada lisätietoja #CrazyWrapThing -tuotteesta. Try It!-tapahtuma on täydellinen tilaisuus pitää yhteyttä alueesi muihin tiimeihin ja saada palkkaa juhlimisesta!

Seuraavat tiedot sisältävät paljon vinkkejä, mukaan lukien tuomiset, ostokset, ehdotetut reitit ja jopa oman Eventbrite-sivun kirjautumisasetukset!

Aloitetaan!!

*Huomio: Mikäli tavoitteenasi on rekrytointi kääreiden parissa, Try It! on sinulle sopiva tapahtuma! Mikäli haluat kouluttaa tiimiäsi, napsauta tähäne ja saat tilaisuuden järjestää Mini Boot Camp -koulutustapahtuma.

Oletko valmiina juhliin?! Diamond ja sitä ylemmän tason Distributor voi järjestää Try It! -tapahtumia alueellasi! Nämä tiedot ja tarkistusluettelo on suunniteltu opastamaan menestyksekkään ja vaatimustenmukaisen tapahtuman järjestämisessä. Liiketoiminnan ja kenttäkehityksen tiimit tarjoavat tukea, jotta asiat hoituvat sujuvasti.<br><br>Try It! -tapahtumat vie Wrap Party -juhlasi täysin uudelle tasolle! Try It!-tapahtumat eivät ole koulutustapahtumia*. Sen sijaan ne tarjoavat uusille Distributoreille ja kanta-asiakkaille mahdollisuuden saada lisätietoja #CrazyWrapThing -tuotteesta. Try It!-tapahtuma on täydellinen tilaisuus pitää yhteyttä alueesi muihin tiimeihin ja saada palkkaa juhlimisesta!<br><br>Seuraavat tiedot sisältävät paljon vinkkejä, mukaan lukien tuomiset, ostokset, ehdotetut reitit ja jopa oman Eventbrite-sivun kirjautumisasetukset!<br><br>Aloitetaan!!<br><br> *Huomio: Mikäli tavoitteenasi on rekrytointi kääreiden parissa, Try It! on sinulle sopiva tapahtuma! Mikäli haluat kouluttaa tiimiäsi, <a href="https://www.surveymonkey.com/r/IntlMBC-EUCAAUNZ">napsauta tähäne</a> ja saat tilaisuuden järjestää Mini Boot Camp -koulutustapahtuma.

Question Title

1. Aloitetaan!
  • Lue koko asiakirja
  • Luo Eventbrite-sivusi, mutta älä luo LIVE-tapahtumaa (ohjeet sivulla 4)
  • Lähetä Try It!-pyyntösi napsauttamalla "VALMIS" tämän lomakkeen lopusta
  • Varmista kaikki “Ostettavat tai hankittavat varusteet” -kohdassa olevat asiat
  • Mikäli suunnittelet tai pohdit Gives Back -aloitteen sisällyttämistä tapahtumaan, varmista, että säilytät kaikkien lahjoitusten kuitit. Saadaksesi ideoita tai ohjeita tai esittääksesi kysymyksiä lähetä sähköpostia osoitteeseen internationalevents@itworks.com.

T