11% of survey complete.

Question Title

Klaar voor een feestje?! Als een Diamond (of hogere) distributeur mag u Try It!-evenementen in uw omgeving organiseren! Dit informatiepakket en deze checklist zijn samengesteld om u te helpen een succesvol en conform evenement te organiseren. Uw Corporate- en Field Development-teams staan klaar om u te helpen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Try It!-evenementen maken uw Wrap-feesten nog beter! Try It!-evenementen zijn niet bedoeld als trainingsevenementen*. Dit is een feest voor potentiële nieuwe distributeurs en loyale klanten die meer te weten willen komen over dat #CrazyWrapThing. Try It!-evenementen geven u de mogelijkheid om met andere teams in uw omgeving kennis te maken en betaald te krijgen om te feesten!

De volgende informatie zit boordevol tips; zo krijgt u te horen wat u moet meenemen, wat u moet kopen, geven we u voorbeeldschema's, en laten we u zien hoe u uw eigen Eventbrite-pagina kunt aanmaken.

Laten we beginnen!

*Let op: Als u nieuwe distributeurs wilt werven, is het Try It!-evemenent de juiste keuze! Klik hier als u uw team wilt trainen en gebruikt wilt maken van de mogelijkheid om een mini-bootcamptrainingevenement te organiseren.

Klaar voor een feestje?! Als een Diamond (of hogere) distributeur mag u Try It!-evenementen in uw omgeving organiseren! Dit informatiepakket en deze checklist zijn samengesteld om u te helpen een succesvol en conform evenement te organiseren. Uw Corporate- en Field Development-teams staan klaar om u te helpen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.<br><br>Try It!-evenementen maken uw Wrap-feesten nog beter! Try It!-evenementen zijn niet bedoeld als trainingsevenementen*. Dit is een feest voor potentiële nieuwe distributeurs en loyale klanten die meer te weten willen komen over dat #CrazyWrapThing. Try It!-evenementen geven u de mogelijkheid om met andere teams in uw omgeving kennis te maken en betaald te krijgen om te feesten!<br><br>De volgende informatie zit boordevol tips; zo krijgt u te horen wat u moet meenemen, wat u moet kopen, geven we u voorbeeldschema's, en laten we u zien hoe u uw eigen Eventbrite-pagina kunt aanmaken.<br><br>Laten we beginnen!<br><br> *Let op: Als u nieuwe distributeurs wilt werven, is het Try It!-evemenent de juiste keuze! <a href="https://www.surveymonkey.com/r/IntlMBC-EUCAAUNZ">Klik hier</a> als u uw team wilt trainen en gebruikt wilt maken van de mogelijkheid om een mini-bootcamptrainingevenement te organiseren.

Question Title

1. Laten we beginnen!
  • Lees dit hele document zorgvuldig door
  • Creëer uw Eventbrite-pagina, maar publiceer hem nog niet (instructies op pagina 4)
  • Verstuur uw Try It!-aanvraag door op "VERZENDEN" aan het einde van dit formulier te klikken Verzamel alle benodigdheden die bij "Benodigdheden om te kopen of vinden" staan vermeld
  • Als u van plan bent of overweegt een Gives Back-initiatief in te plannen, zorg er dan voor dat u alle donatiebonnen houdt. Voor ideeën, richtlijnen en vragen kunt u e-mailen naar internationalevents@itworks.com

T