11% of survey complete.

Question Title

Er du klar til fest?! Som distributører med rangen Diamond eller derover, har du det privilegium at afholde Try It!-events i dit område! Denne information og checkliste er designet til at hjælpe dig med at afholde et succesfuldt, kompatibelt event. Dine virksomheds- og områdeudviklingsteams er her for at støtte dig og sørge for, at alt går efter planen.

Try It!-events tager dit Wrap Party til et Whole 'Notha Level! Try It!-events har ikke til formål at være oplæringsevents*. I stedet er dette for potentielle nye distributører og fordelskunder, som er interesserede i at lære mere om #CrazyWrapThing. Try It!-events er den perfekte mulighed for at komme i kontakt med andre teams i dit område og få penge for at feste!

De følgende oplysninger vil give dig masser af tips, herunder hvad du skal have med, hvad du skal købe, foreslåede tidsplaner og endda hvordan du indstiller din Eventbrite-side til registrering!

Lad os komme i gang!! Try It! Video

*Bemærk: Hvis dit mål er at sælge wraps og rekruttere, så er Try It! et event for dig! Hvis du gerne vil oplære dit team, så klik her og se, hvordan du kan afholde et Mini Boot Camp-træningsevent.

Er du klar til fest?! Som distributører med rangen Diamond eller derover, har du det privilegium at afholde Try It!-events i dit område! Denne information og checkliste er designet til at hjælpe dig med at afholde et succesfuldt, kompatibelt event. Dine virksomheds- og områdeudviklingsteams er her for at støtte dig og sørge for, at alt går efter planen.<br><br>Try It!-events tager dit Wrap Party til et Whole 'Notha Level! Try It!-events har ikke til formål at være oplæringsevents*. I stedet er dette for potentielle nye distributører og fordelskunder, som er interesserede i at lære mere om #CrazyWrapThing. Try It!-events er den perfekte mulighed for at komme i kontakt med andre teams i dit område og få penge for at feste!<br><br>De følgende oplysninger vil give dig masser af tips, herunder hvad du skal have med, hvad du skal købe, foreslåede tidsplaner og endda hvordan du indstiller din Eventbrite-side til registrering!<br><br>Lad os komme i gang!! Try It! Video<br><br>*Bemærk: Hvis dit mål er at sælge wraps og rekruttere, så er Try It! et event for dig! Hvis du gerne vil oplære dit team, så <a href="https://www.surveymonkey.com/r/IntlMBC-EUCAAUNZ">klik her</a> og se, hvordan du kan afholde et Mini Boot Camp-træningsevent.

Question Title

1. Lad os komme i gang!
  • Læs venligst hele dokumentet
    Opret din Eventbrite-side, men indstil den ikke til at være LIVE (vejledning på s. 4)
  • Indsend din Try It!-anmodning ved at klikke "FÆRDIG" nederst på denne formular Indsaml alle de varer, der er anført under “Leverancer til køb eller sikkerhed”
  • Hvis du planlægger eller tænker på at inkludere et Gives Back-initiativ, skal du sørge for at beholde alle donationskvitteringer. For idéer, vejledninger og spørgsmål bedes du e-maile internationalevents@itworks.com.

T