Kedves Partnerünk!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos, desztináció alapú kommunikációs kampányt tervez 2018. május 15. és június 30. között, amelyben a szállodák, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók/attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország egy négy évszakos úti cél, így a nyári főszezonban is számos rejtett kincseket tartogat a belföldi utazók számára, az ország kulturális és aktív programkínálata és élményígérete nagyon sokszínű.

A kommunikáció fókuszában az áll, hogy gondoljuk tovább a klasszikus nyaralást és a klasszikus nyaralóhelyeket, gondoljuk újra a belföldi utazást, keressünk fel új helyeket, próbáljunk ki új programokat, hiszen Magyarország sokkal izgalmasabb, sokkal többet tartogat annál, mint azt sokan gondoljuk, és mindenki megtalálhatja itthon is az új kedvenc helyeit.

Ezúton várjuk azon magyarországi szállodák, vendéglátóhelyek, fürdők, attrakciók jelentkezését, amelyek 2018. május 15. és augusztus 20. között „Helló nyár!” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül. Az MTÜ a forgalomélénkítő kampányhoz csatlakozó partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a csatlakozó partnereket a weboldalon.

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2018. április 19-ig szíveskedjenek jelezni.

További kérdés esetén az alábbi elérhetőségek egyikén állunk rendelkezésére:
Henyecz Krisztina
vezető szakértő
krisztina.henyecz@mtu.gov.hu
06/20-352-4120

Question Title

* 1. Szolgáltató céges adatai:

Question Title

* 2. Kapcsolattartó adatai:

Question Title

* 3. Szolgáltató típusa

Question Title

* 4. Ajánlat adatai:

T