Kutatás leírása

Kedves Kitöltő!
Iga Kender-Jeziorska vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Doktori Iskola PhD hallgatója és a YODA szervezet (Youth Organisations for Drug Action) európai hálózatának aktív tagja.
Jelen kutatás a PhD disszertációm egy fontos része, ami az európai zenei fesztiválok ártalomcsökkentő politikáját (gyakorlatát) hivatott felmérni.
A kutatás egy olyan jelenséget tanulmányoz, amiről korábban nem készült tudományos felmérés, így az eredmények különösen hasznosak lehetnek fesztivál szervezőknek, alkalmazottjaiknak és olyan különféle szolgáltatóknak, akik a fesztiválozók biztonságát hivatottak biztosítani.
A kérdőív célközönsége elsősorban zenei fesztiválokat (pl. Ozora, Sziget, Balaton Sound) látogató nők.
A kérdések egy része érzékeny, személyes, intim témákat is érint. Mivel fontos számunkra a résztvevők személyes komfortja, a kitöltőknek minden kérdésnél lehetősége lesz „nem szeretnék válaszolni” lehetőséget megjelölni.
Az űrlap kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. A részvétel teljes mértékben önkéntes és a kérdőív kitöltése bármikor megszakítható. A kitöltés anonim, nem rögzítünk személyes információkat, IP címeket, stb. A gyűjtött információt bizalmasan kezeljük és kizárólagosan tudományos célokra használjuk fel; nem osztunk meg harmadik féllel, sem intézménnyel, sem hivatalos szervekkel.
Előre is köszönjük az őszinte válaszaidat!
Kérdéseket és javaslatokat szívesen fogadok az iga.jeziorska@sin.org.pl email címen.

T