Screen Reader Mode Icon
A koronavírus okozta járványhelyzet mindenütt érzékelteti hatását, a közösségi médiában is. A felmérésünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Facebook felhasználók szokásai hogyan változtak a koronavírus megjelenése óta. 

Emiatt a Nagy Facebook Körképünkbe most új kérdések is bekerültek. Ha esetleg már korábban találkoztál volna kérdőívünkkel, akkor is érdemes most újra kitöltened.

Te is formálhatod az eredményeket, köszönjük a közreműködésedet!

Question Title

* 1. Milyen gyakran használod a Facebookot mostanában?

Question Title

* 2. Milyen gyakran posztolsz a Facebookra a saját üzenőfaladra mostanában?

Question Title

* 3. Mire jó a Facebook számodra? Gondold végig, az emúlt 1-2 hétben mire is használtad. Jelöld meg azokat a lehetőségeket, amik miatt te szívesen facebookozol! (Több választ is megjelölhetsz!)

Question Title

* 4. Milyen funkciókat használsz mostanában a Facebookon? (Több választ is megjelölhetsz!)

Question Title

* 5. Van-e olyan Facebook funkció, amit a koronavírus okozta járványhelyzet miatt kezdtél el használni vagy gyakrabban alkalmazni? Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 6. Jellemzően milyen helyzetekben, hol facebookozol mostanában? (Több választ is megjelölhetsz!)

Question Title

* 7. Milyen gyakran használod most az alábbi közösségi média felületeket a három hónappal ezelőtti állapothoz képest? Többet vagy kevesebbet? Jelöld a megfelelőt!

  többet használom ugyanannyit használom kevesebbet használom korábban sem használtam, most se
Facebook
Instagram
Snapchat
TikTok
LinkedIn
Twitter
YouTube

Question Title

* 8. Kapcsolódtál-e már élő közvetítéshez a Facebookon?

Question Title

* 9. Indítottál-e már te magad élő közvetítést a Facebookon a saját oldaladon?

Question Title

* 10. Nézed-e az operatív törzs élő jelentkezéseit? Ha igen, milyen csatornán követed őket?

Question Title

* 11. Orbán Viktor miniszterelnök járványügyi helyzettel kapcsolatos bejelentései közül követted-e bármelyiket a Facebookon?

Question Title

* 12. Próbáltál-e csatlakozni ahhoz a Facebook élő közvetítéshez, amikor Orbán Viktor bejelentését hanghiba miatt nem lehetett hallani?

Question Title

* 13. Kihasználod-e most, az "otthon maradás" időszakában a Facebook funkcióit, hogy családtagjaiddal, ismerőseiddel tartsd a kapcsolatot? Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 14. Pár hete megváltozott a hétköznapi élet, sokan otthonról kell, hogy dolgozzanak, a gyerekek online oktatást kapnak. Te használod-e a Facebookot munkával kapcsolatos dolgokra? Ha nem, mit használsz? Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 15. Szoktad-e nézegetni a mások által közzétett Facebook Stories folyamokat?

Question Title

* 16. Szoktál-e te magad tartalmat megosztani a Facebook Stories folyamban?

Question Title

* 17. Követsz-e ismert embereket a Facebookon? (zenészek, sportolók, humoristák, színészek, YouTube-videósok, stb.)

Question Title

* 18. Találkoztál-e az utóbbi hetekben olyan, ismert ember által közzétett poszttal a Facebookon, ami a koronavírus járvánnyal volt kapcsolatos?

Question Title

* 19. Ha találkoztál ismert ember által közzétett Facebook poszttal, ami a koronavírus járvánnyal volt kapcsolatos, akkor kérjük írd ide, hogy ki volt az! (Ha nem találkoztál ilyennel, akkor írd azt, hogy "nem volt ilyen". Ha többeket sorolnál fel, vesszővel válaszd el a neveket.)

Question Title

* 20. Találkoztál-e az utóbbi hetekben a Facebookon olyan tartalommal vagy kaptál-e Messengeren olyan üzenetet, ami koronavírussal kapcsolatos valótlan információkat tartalmazott?

Question Title

* 21. Mi volt konkrétan az a valótlan tartalom, amivel találkoztál a Facebookon? Kérjük, írd le néhány szóban. (Ha nem találkoztál ilyennel, akkor írd azt, hogy "nem volt ilyen". Ha több esetet említenél, vesszővel válaszd el őket.)

Question Title

* 22. Hogyan reagáltál, ha a Facebookon / Messengeren a koronavírussal kapcsolatos valótlan tartalommal találkoztál? Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 23. Vásároltál-e már a márkák által közzétett Facebook posztok hatására valamilyen konkrét terméket, szolgáltatást?

Question Title

* 24. A jelenlegi koronavírus-helyzet változtatott-e az online vásárlási szokásaidon?

Question Title

* 25. Volt-e valami olyan termék vagy szolgáltatás mostanában, amire pont a Facebookon keresztül találtál rá, és így tudtad megvásárolni? (Reklámban láttad, egy posztban jött szembe, ismerősöd írt róla, Market Place-en láttad, stb.)  Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 26. Előfordult-e már, hogy ha kérdésed volt egy márkához, szolgáltatóhoz, akkor a Facebookon kerested meg direkt üzenetben vagy kommentben?

Question Title

* 27. Találkoztál-e az utóbbi hetekben olyan márkával, céggel, esetleg ismert emberrel a Facebookon, aki a koronavírus kapcsán etikátlanul kommunikált, valótlanságot terjesztett, netán hisztériát keltett vagy elbagatellizálta a problémát? Több választ is megjelölhetsz!

Question Title

* 28. Kérjük, add meg nemedet!

Question Title

* 29. Kérjük, add meg életkorodat!

Question Title

* 30. Kérjük, add meg lakóhelyedet!

Question Title

* 31. Kérjük, add meg, hogy bonyolítod most a munkavégzést / tanulást!

0 of 31 answered
 

T