Гражданска културна седмица 2018

Писателската работилница с д-р Марин Бодаков ще се проведе на 18 април (сряда) от 18:30 часа до 20:30 часа в Къщата на гражданските организации (гр. София, ул. „Христо Белчев“ № 3, ет. 1).

Д-р Марин Бодаков е литературен редактор на вестник "Култура" и редовен преподавател по журналистически жанрове, публицистика и критика в СУ "Св. Климент Охридски". Автор е на седем стихосбирки, последната от които е "Битката за теб" (издателство "ДА", С., 2016). Вярва, че писането е инструмент за подобряване на света, за увеличаване на справедливостта и солидарността между хората.

Писателската работилница е подходяща за любители и професионалисти, ученици и студенти. Форматът съдържа теория, актуални примери и практически задачи.

Вход свободен.  
                     
Срокът за регистрация е до 15 април 2018 г. (неделя), включително.

* 1. Имена на участник

* 2. Електронен адрес

* 3. Декларирам, че с попълване на настоящата регистрационна форма доброволно предоставям посочените си лични данни на Български център за нестопанско право (БЦНП).

* 4. Декларирам съгласието си Български център за нестопанско право (БЦНП) да използва и да обработва предоставените от мен лични данни в настоящата регистрационна форма с цел получаване по електронен път на потвърждение за участието ми в писателската работилница, както за получаване на всякаква друга допълнителна и актуална информация, свързана с Гражданската културна седмица 2018.

Благодарим Ви за интереса! Очакваме Ви с нетърпение :)


Писателската работилница се реализира в рамките на проекта „ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК – правата през погледа на изкуството“, изпълняван от Български център за нестопанско право в партньорство с международната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Проектът се финансира от Програма „Култура” на Столична община за 2018 г.

T