Творческа среща – разговор за социално отговорната фотография с Веселина Николаева

Срещата разговор за социално отговорната фотография с  професионалния фотограф Веселина Николаева ще се проведе на 17 април (вторник) от 18:30 часа до 20:30 часа в пространството на A hub (гр. София, ул. „Христо Белчев“ № 3, партер) в рамките на Гражданската културна седмица 2018.

Веселина Николаева е дългогодишен наративен фотограф, между първата и последната й книга има Гранд При от фестивала в Лодз (2005 г.) и номинация за най-добра документална книга на годината в Амстердам (2010 г.).

Срещата е подходяща както за любители, така и за професионални фотографи, които искат да обогатят своя творчески опит. Форматът съдържа презентация, визуални примери от актуални събития и практически задачи.

Вход свободен.  
                     
Срокът за регистрация е до 15 април 2018 г. (неделя), включително.

* 1. Имена на участник

* 2. Електронен адрес

* 3. Декларирам, че с попълване на настоящата регистрационна форма доброволно предоставям посочените си лични данни на Български център за нестопанско право (БЦНП).

* 4. Декларирам съгласието си Български център за нестопанско право (БЦНП) да използва и да обработва предоставените от мен лични данни в настоящата регистрационна форма с цел получаване по електронен път на потвърждение за участието ми в творческата среща-разговор, както за получаване на всякаква друга допълнителна и актуална информация, свързана с Гражданската културна седмица 2018.

Благодарим Ви за интереса! Очакваме Ви с нетърпение :)


Творческата среща се реализира в рамките на проекта „ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК – правата през погледа на изкуството“, изпълняван от Български център за нестопанско право в партньорство с международната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Проектът се финансира от Програма „Култура” на Столична община за 2018 г.

T