Гражданска културна седмица 2018

Художествена творилница за деца „Нарисувай правата си“ ще се проведе на 20 април (петък) от 10:00 часа до 12:30 часа в пространството на A hub (гр. София, ул. „Христо Белчев“ № 3, партер).
Работилницата е съвместна инициатива на Български център за нестопанско право и Център за неформално образование и културна дейност АЛОС.
Художествената творилница е подходяща за деца от малките класове, които обичат да рисуват и да експериментират. Те ще могат да грабнат четките и боите, да отпуснат въображението си, за да изрисуват с цвят и форма какво за тях означават свободата на мнение и изразяването му. Да покажат какво се крие зад правото на сдружаване в името на общи каузи и правото на тяхното отстояване чрез мирни събрания.

През различни артистични задачи-закачки малките художници ще се превърнат в творци на собствените си права и свободи. А след творилницата – и в още по-будни млади граждани.

Вход свободен.  
                     
Срокът за регистрация е до 18 април 2018 г. (сряда), включително.
За повече информация: Център АЛОС – 0897 932 005, лице за контакт: Росица Маринова, и БЦНП: /02/ 981 66 17, лице за контакт: Айлин Юмерова

* 1. Имена на участник

* 2. Възраст

* 3. Училище

* 4. Електронен адрес

* 5. Декларирам, че с попълване на настоящата регистрационна форма доброволно предоставям посочените си лични данни на Български център за нестопанско право (БЦНП).

* 6. Декларирам съгласието си Български център за нестопанско право (БЦНП) да използва и да обработва предоставените от мен лични данни в настоящата регистрационна форма с цел получаване по електронен път на потвърждение за участието ми в художествената творилница, както за получаване на всякаква друга допълнителна и актуална информация, свързана с Гражданската културна седмица 2018.

Благодарим Ви за интереса! Очакваме Ви с нетърпение :)


Работилницата се реализира в рамките на проекта „ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК – правата през погледа на изкуството“, изпълняван от Български център за нестопанско право в партньорство с международната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Проектът се финансира от Програма „Култура” на Столична община за 2018 г.

T