Welkom bij het MOBI-MIX-onderzoek!

Mechelen maakt deel uit van MOBI-MIX - een door de EU gefinancierd project dat partners uit vier verschillende landen samenbrengt. Het project wil de invoering van duurzame mobiliteitsoplossingen stimuleren om milieuwinst te boeken op vijf locaties: Antwerpen, Mechelen, Norfolk, Rotterdam en Valenciennes. Elke stad voert pilootprojecten uit die gericht zijn op gedeelde mobiliteit en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Deze algemene bevraging polst naar het gebruikersgedrag van deelnemers aan de pilootprojecten in de verschillende steden.

Uw antwoorden op de volgende vragen zullen Stad Mechelen helpen om de impact van deelmobiliteit en gedeelde elektrische bakfietsen beter te begrijpen. Aan het einde van het project wordt u uitgenodigd om uw mening te geven in een tweede enquête. In ruil voor het invullen van de volledige enquête (deel 1 én deel 2) maakt u kans op één van de 40 Mechelenbons ter waarde van 30 euro. Mechelenbons kan je besteden bij kledingzaken, horeca, cultuur, ... in Mechelen. Bekijk de volledige lijst van deelnemers op de website. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op het opgegeven e-mailadres na afloop van de tweede enquête.

Uw antwoorden zullen vertrouwelijk behandeld worden. We zullen persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (Verordening (EU) 2016/679), de relevante wet op de gegevensbescherming in België en het gegevensbeschermingsbeleid en de richtlijnen van de Stad Mechelen. We bewaren uw e-mailadres enkel voor het delen van de Mechelenbon en het verzenden van de tweede enquête. De gelukkige winnaars ontvangen hun Mechelenbon binnen 30 dagen na voltooiing van de volledige enquête.

De gegevens worden anoniem en gedurende 5 jaar veilig bewaard in een met wachtwoord beveiligd elektronisch formaat - lees de privacyverklaring van Stad Mechelen en de gebruiksvoorwaarden en verwerkersovereenkomst van Survey Monkey voor meer informatie over hoe uw gegevens worden gebruikt en uw rechten. Deze gegevens zullen worden gebruikt door de Stad Mechelen en MOBI-MIX. Neem voor problemen of meer informatie contact op met Mauranne Belmans – mauranne.belmans@mechelen.be

Question Title

* 1. Ik ben ouder dan 18 jaar en ga ermee akkoord dat mijn antwoorden worden gebruikt voor onderzoek onder leiding van Mechelen. Ik begrijp dat alleen geanonimiseerde gegevens en geen persoonlijke gegevens openbaar zullen worden gemaakt.

0 of 26 answered
 

T