Screen Reader Mode Icon
Primăria Municipiului Făgăraș elaborează în această perioadă Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană, prin care se stabilesc direcțiile de dezvoltare ale municipiului în perioada următoare. Pentru elaborarea acestui document, Primăria Municipiului Făgăraș dorește să implice cetățenii și mediul de afaceri, astfel încât obiectivele de dezvoltare să fie cuprinzătoare și relevante pentru comunitate.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al municipiului. Întrebările sunt, așa cum veți vedea în continuare, anonimizate și asigură o protecție completă a identității respondenților. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii dezvoltării municipiului Făgăraș și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale. Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în elaborarea și planificarea direcțiilor și proiectelor strategice viitoare în scopul dezvoltării municipiului.

Contribuția dumneavoastră este esențială pentru colectarea a cât mai multor informații privind dezvoltarea la nivel local.

 

Implică-te și tu în creionarea viitorului municipiului!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: andrei.gorghiu@civitta.com

 
Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat!
0 of 28 answered
 

T