Poštovani sudionici,

popunjavanjem upitnika sudjelujete u istraživanju u sklopu projekta Mladi u fokusu: Regionalni program za mlade Osječko-baranjske županije, kojeg provode DKolektiv - organizacija za društveni razvoj u partnerstvu s Osječko-baranjskom županijom i PRONI Centrom. Cilj upitnika je bolje razumijevanje potreba i interesa mladih u Osječko-baranjskoj županiji, zbog čega prikupljamo vaše stavove, mišljenja i sugestije o temama koje su relevantne za mlade u našoj županiji.
Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju od velike je važnosti kako bismo razvili budući Program za mlade, a koji će usmjeravati djelovanje Osječko-baranjske županije u području mladih te nam pomoći stvoriti poticajne preduvjete za buduće aktivnosti i projekte usmjerene prema mladima.
Vaši odgovori bit će obrađeni anonimno te će se koristiti isključivo u svrhu razvoja Programa. Vaše sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, a sve informacije koje pružite bit će tretirane povjerljivo i u skladu s propisima o zaštiti podataka.
Ukoliko želite biti informirani o rezultatima istraživanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na nikica.torbica@dkolektiv.hr
Hvala vam što ste odvojili vrijeme kako biste sudjelovali u ovom istraživanju. Vaši odgovori su nam od velike važnosti.

Klikom na "Sljedeće" potvrđujete da ste mlada osoba (od 15 do 30 godina), dajete svoj pristanak na sudjelovanje u ispitivanju te potvrđujete da boravite u Osječko-baranjskoj županiji.

T