DATE FIRMA PENTRU COLECTARE GRATUITA RECICLETA

Va multumim ca ati ales sa testati gratuit o colectare de materiale reciclabile cu cel mai eco-friendly colector autorizat RECICLETA! Informatiile pe care le veti introduce in acest formular ne vor ajuta sa procesam comanda dvs. RECICLETA. Dupa introducerea lor in formular veti primi un mail de confirmare cu data programata pentru colectare!
GDPR - datele oferite vor fi folosite pentru colaborarea in programul RECICLETA si pentru comunicarea altor initiative non-profit ale asociatiei VIITORPLUS (www.viitorplus.ro)
Va multumim!  

Question Title

* Informatii punct de lucru apartinand firmei dvs. de unde vom colecta materialele reciclabile:

Question Title

* Va rugam sa estimati cate kilograme veti preda din fiecare tip de materialele reciclabile. Atentie! RECICLETA poate prelua la o colectare maximul 150 de kg si / sau 1mc de materiale reciclabile depozitate corect (necontaminate si presate, pe tipuri, in saci diferiti), sortate cu cel putin 1 zi inainte de ziua programata pentru colectare. Va rugam sa respectati pasii pentru separarea si pregatirea materialelor reciclabile, pentru a ne incadra in maximul 15 minute, de la sosirea cargo-reciclistului, la preluarea materialelor reciclabile.

Question Title

* Informatii / observatii suplimentare daca este cazul:

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la contact@recicleta.ro sau 0799 844 305 (Luni-Vineri, 11-17:00) Va multumim!

T