Το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση εξωστρεφών μεταποιητικών επιχειρήσεων για την συμμετοχή τους σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις για περίοδο έως 30 μηνών και για προϋπολογισμό έως 100.000€

Θα πρέπει για την συμμετοχή στην δράση οι επιχειρήσεις να αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα και ποσοστό τουλάχιστον 2% του ετήσιου κύκλου εργασιών να προέρχεται από εξαγωγές προϊόντων που παράγουν/μεταποιούν

Το πρόγραμμα είναι ΕΝΕΡΓΟ και οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18/1/2018. Το πρόγραμμα θα κλείσει με την εξάντληση του προϋπολογισμού της δράσης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Question Title

* 1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Question Title

* 4. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ?

Question Title

* 5. ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Question Title

* 6. ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ?

20.000€ 50.000€ 100.000€
Clear
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 7. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ 2% ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ?

Question Title

* 8. Παρατηρήσεις / Διευκρινίσεις

Διευκρινίστε ότι θεωρείτε οτι θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το αντικείμενο και τα Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επενδυτικού σας σχεδίου.

Question Title

* 9. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Question Title

* 10. ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 09.00 - 15.00

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να έρθουμε σε επαφή μαζί σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον τηλέφωνο και email στα αντίστοιχα πεδία.
Οι προτάσεις θα εξετάζονται με ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας όπως αυτή καθορίζεται από το χρόνο παράδοσης δικαιολογητικών στην Openmind εφόσον κριθούν κατάλληλες για υποβολή μετά από την προαξιολόγηση.

Η Openmind Consulting είναι εταιρία πιστοποιημένη με Διεθνές Πιστοποιητικό TUV ISO 9001:2008 και τηρεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.
Εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πιέστε ΤΕΛΟΣ για την αποστολή του.

T