16 - 17 septembrie

1. Webinarii gratuite | Editia  24 & 25 |  Learn - Adapt - Overcome
Intrucat nu e nimic ce ne infraneaza mai mult decat rezistenta la schimbare, iar vremurile nu ne dau de ales decat sa schimbam modul de lucru, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un kit gratuit de supravietuire in vremuri de lucrat de acasa.

Kitul consta in 2 webinarii de o ora fiecare, cu subiecte de maxima atentie. Accentul se pune pe informatii practice, pe cunostinte si abilitati necesare modului de lucru remote, iar continutul este adaptat mediului digital. 

Question Title

* Date de contact

Question Title

* Înscriere Webinarii gratuite - bifează sesiunile la care dorești să participi.
Webinarile din perioada 9-17 septembrie sunt:


Miercuri, 16 Septembrie, 11:00 12:15, Cât costă o greșeală?
Traineri: Ozana Timar și Mihnea Rădiță

Cum altfel putem privi greșelile umane? În webinarul “Cât costă o greșeală” aducem o perspectivă nouă asupra modului în care ne putem dezvolta în urma unor greșeli, atât personal, cât și ca organizație.
Mihnea aduce perspectiva omului din vânzări și Ozana o experiența unică dobândită în aviație, iar obiectivul acestei sesiuni este sa privim greșelile ca oportunități de învățare.

Joi, 17 Septembrie, 11:00 12:15, Gândire critică, sau cum perspectiva valorează mai mult ca soluția.
Traineri: Cristian Francu și Mihai Drideanu

Contextul este rege , iar pespectiva regină, spunea un filosof contemporan. Gândirea critică ne învață să schimbăm perspectiva până reușim să o găsim pe cea care ne ajută la rezolvarea problemei. E ca un puzzle, care privit din diferite unghiuri, iți relevă diferite soluții. În acest webinar integrăm gândirea critică în viața noastră dar și a organizației din care facem parte. Învățăm cum să nu ne dăm bătuți și să rotim imaginea pană reușim să rezolvăm enigma. 

Question Title

* Sunt de acord să primesc informații prin e-mail sau telefon despre noutatile HPDI, evenimente, webinarii si oportunitati de invatare. Datele cu caracter personal colectate de Human Performance Development International vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare

Question Title

* *Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

T