See you soon in 2022

Webinarii gratuite |  Learn - Adapt - Overcome

CREȘTEM OAMENI prin tot ceea ce facem la HPDI și webinariile gratuite Learn Adapt Overcome lansate în martie 2020 au fost modul nostru de a susține mediul business din România și eroii din jurul nostru: profeșioniști, manageri, echipe. Peste 4000 de oameni au participat în peste cele 70 de webinarii live gratuite ținute în 2020 și am crescut împreună generând discuții, idei și soluții.

Am continuat în 2021 cu o nouă misiune: Dezvoltarea factorului X: Learning Agility. Am explorat până acum 5 componente ale acestei agilități: Self-Awareness, Mental Agility, People Agility, Change Agility și Results Agility balături de traineri profesioniști, 10 webinarii, 20 de trainerii si peste 1000 de participanți. 

Anul viitor ne propunem un format nou, fresh și un concept nou de learning: 5 paradigme ale conceptelor de educație.

Pe curând!
There are 5 overarching paradigms of educational learning theories.


Question Title

*Selectează mai jos webinarul la care vrei să participi și noi îți trimitem pe email toate detaliile: 

Question Title

* Sunt de acord să primesc informații prin e-mail sau telefon despre noutățile HPDI, evenimente, webinarii și oportunități de învățare. Datele cu caracter personal colectate de Human Performance Development International vor fi prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare

Question Title

* *Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

T