Programul lunii mai- Mental Agility

Webinarii gratuite |  Learn - Adapt - Overcome

CREȘTEM OAMENI prin tot ceea ce facem la HPDI și webinariile gratuite Learn Adapt Overcome lansate în martie 2020 au fost modul nostru de a susține mediul business din România și eroii din jurul nostru: profeșioniști, manageri, echipe. Peste 4000 de oameni au participat în peste cele 70 de webinarii live gratuite ținute în 2020 și am crescut împreună generând discuții, idei și soluții. Continuăm și în 2021 cu o nouă misiune: Dezvoltarea factorului X: Learning Agility. Fiecare componentă a acestei agilități va avea o lună dedicată din calendarul acestui an, despre care povestim în două webinarii distincte alături de traineri profesioniști. Așadar ne vedem miercurea, din două în două săptămâni, cu teme noi de interes pentru tine, pe ZOOM și pe Facebook.
Luna mai este despre Mental Agility; primul webinar al lunii este dedicat echipelor, organizațiilor și tuturor pasionaților de învățare și continuăm cu un webinar gândit special pentru HR și Top Managers, personalizat pe un context mai specific.

Question Title

* Date de contact

Question Title

* Miercuri, 12 mai, Lucia Cărămidariu și Mihai Drideanu: 5 Ways to Develop Mental Agility

În condițiile în care schimbarea este singura constantă din viața noastră, abilitățile unei minți agile sunt incontestabil absolut necesare.
Ce înseamnă agilitate mentală? Cum ne menținem și întreținem această agilitate?
Ce metode concrete avem la îndemână să  ne antrenăm conștient mintea în acest sens?
Haideți să aflăm împreună metode practice care mențin o minte agilă. 


Miercuri, 26 mai, , Mădălina Barbu și Bogdan VizitiuMindfullness vs. Mindlessness?

Ce este mindfullness-ul? Ce câștigăm la nivel personal dar și la nivel de echipă/organizație dacă încurajăm practicarea tehnicilor de mindfullness? Toate aceste răspunsuri într-un  webinar structurat în jurul unei discuții între un practicant de mindfullness și o persoană curioasă să afle mai multe despre această temă. Vom povesti despre beneficii, acțiuni și activități de mindfullness, despre cum practicăm dar și despre intenția cu care practicăm mindfullness.

Selectează mai jos webinarul la care vrei să participi și noi îți trimitem pe email toate detaliile: 

Question Title

* Sunt de acord să primesc informații prin e-mail sau telefon despre noutățile HPDI, evenimente, webinarii și oportunități de învățare. Datele cu caracter personal colectate de Human Performance Development International vor fi prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare

Question Title

* *Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

T