Fundația Filantropia Timișoara, Asociația de Scleroză Multiplă din România și Coaliția Organizațiilor Pacienților Cronici (COPAC), vă invită să participați la Seminarului National de Scleroză Multiplă 2018, care va avea loc în Timișoara (locația exactă va fi publicată în luna august 2018), eveniment dedicat pacienților afectați de scleroza multiplă.
 
Seminarul este realizat cu implicarea clinicii de tratament din Timișoara, coordonată de Prof.Dr.Mihaela Simu și este adresat în special celor peste 400 de pacienți tratați în Timișoara, pentru care evenimentul oferă un număr de 150 de locuri, iar pentru cei peste 1000 de pacienții tratați în alte centre din țară, evenimentul oferă un număr de 100 de locuri.
 
Prezentul formular reprezintă o cerere de participare, care va fi confirmată de secretariatul de eveniment în termen  de max.5 zile lucrătoare de la primire, pe adresa de mail sau/și telefonic, conform datelor de contact menționate în cerere.
 
Programul evenimentului va fi publicat la începutul lunii septembrie 2018.
Pentru mai multe detalii privind organizarea evenimentului, vă rugăm să accesați anunțul de organizare a seminarului, publicat pe pagina ASMR la adresa: http://sclerozamultipla.ro/

Question Title

* 1. Vă rugăm să completați datele de identificare ale participantului pentru care se completează cererea de participare:

Question Title

* 2. Sunt diagnosticat/ă cu SM și acum primesc tratament în Timișoara

Question Title

* 3. Da, sunt diagnosticat/ă cu SM și primesc tratament în alt oraș decât Timișoara (vă rugăm bifați una dintre opțiuni):

Question Title

* 4. Doresc să mă înscriu la următoarele secțiuni ale seminarului (vă rugăm bifați una sau mai multe opțiuni; programul detaliat va fi publicat la începutul lunii septembrie):

Question Title

* 5. Condiții de participare (evenimentul oferă subvenție financiară pentru un număr limitat de participați, bifați una dintre opțiuni)

Question Title

* 6. Cu ce dificultăți de deplasare vă confruntați și ce facilități de sprijin solicitați? (bifați după nevoi)

Vă mulțumim pentru interesul de participare la evenimentul nostru. În termen de 5 zile lucrătoarea veți fi contactat de echipa noastră de eveniment pentru a clarifica detaliile de rezervare și confirmarea rezervării.
În cazul în care nu sunteți contactat în termenul precizat, vă rugăm să ne contactați la numărul de mobil 0724/00 47 04; 0744/64 78 25; e-mail: centru@sclerozamultipla.ro.

T