Screen Reader Mode Icon
Istraživanje „Uticaj COVID-19 krize na preduzetnike/ce i biznise u Srbiji” namenjeno je svim preduzetnicima/ama i vlasnicima/ama mikro i malih preduzeća u Srbiji bez obzira da li je preduzeće registrovano.

Cilj istraživanja je da se ustanove posledice COVID-19 krize na poslovanje nakon što je prošao njen prvi talas i nakon što je javni sektor izašao sa predlogom mera za podršku privredi. Pored toga, zadatak istraživanja je da identifikuje potrebe biznisa i mere koje se mogu preduzeti kako bi se olakšale poteškoće kroz koje preduzeća prolaze.

Istraživanje se sprovodi u nekoliko zemalja u regionu u saradnji s EFSE Razvojnim fondom koji će koristiti rezultate istraživanja za uvođenje mera za podršku opstanku i razvoju mikro i malih biznisa. Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE), kao jedan od  najvećih razvojnih fondova u svetu ima za cilj da podstiče ekonomski razvoj i prosperitet u ovom delu Evrope i to ulaganjem u razvoj mikro i malih biznisa, kao i u unapređenje uslova života za privatna domaćinstva.

Predviđeno vreme za popunjavanje ankete je 5-10 minuta.  

Pravila o privatnosti: Svi Vaši odgovori će biti čuvani kao poverljivi. Podatke ćemo koristiti samo u zbirnom obliku za potrebe istraživanja i nikada nećemo podeliti ili prodati Vaše podatke trećim stranama / licima. U bilo kojem trenutku nas možete kontaktirati na office@smartkolektiv.org kako biste povukli Vaš pristanak, postavili nam dodatno pitanje ili zatražili brisanje Vaših podataka.

Question Title

* 1. Koji je Vaš pol?

Question Title

* 2. U koju starosnu grupu spadate?

Question Title

* 3. Koje je Vaše mesto prebivališta?

Question Title

* 4. Navedite status Vašeg poslovanja

Question Title

* 5. U kojem regionu Srbije je Vaš biznis osnovan/smešten?

Question Title

* 6. Koja je veličina Vašeg biznisa na osnovu broja zaposlenih?

Question Title

* 7. Na osnovu prihoda ostvarenih u 2019. godini, kojoj navedenoj grupi pripada Vaš biznis?

Question Title

* 8. Koji je sektor Vašeg poslovanja?

Question Title

* 10. Na kojem tržištu posluje Vaš biznis?

0 of 29 answered
 

T