Nr. întrebări: 8 (3 obligatorii, 5 opționale)
Durată medie estimată pentru completare: 4 min.

Question Title

* 1. De câte ori ați accesat portalul de date deschise www.date.gov.md pe parcursul ultimelor 12 luni?

Question Title

* 2. Dacă ați accesat anterior portalul, ați găsit setul (seturile) de date pe care le-ați căutat?

Question Title

* 3. Ați utilizat vreodată (vizualizat, descărcat, analizat, făcut referință la) seturile de date deschise de pe portalul date.gov.md pe parcursul ultimelor 12 luni?

Question Title

* 4. Dacă este cazul Dvs., Vă rugăm să evaluați pe o scară de la 1 la 5 utilitatea seturilor de date vizualizate/descărcate de pe portal (unde 1 = absolut inutile și 5 = foarte utile):

  1 2 3 4 5
Utilitatea seturilor de date vizualizate / descărcate de pe portal:

Question Title

* 5. La dorință, puteți veni cu sugestii pentru îmbunătățirea calității datelor și sporirea accesului la date plasate pe portalul date.gov.md:

Question Title

* 6. Vă rugăm să evaluați / dați o notă în ordine crescătoare (de la 0 la 5) nivelului de importanță a deschiderii datelor din domeniile de mai jos, pentru scopurile Dvs. profesionale sau personale

  0 1 2 3 4 5
Sănătate
Finanțe / Cheltuieli Publice
Agricultură
Transport și Infrastructura Drumurilor
Mediu
Situatia criminogenă din țară
Energetică
Economie și Comerț
Achiziții Publice
Dezvoltare Regională
Protecția Socială și Muncă
Educație
Știință și Cercetare
Cultură
Turism
Sport
Asigurări Sociale

Question Title

* 7. Pe lângă seturile de date deja disponibile pe portal, ce seturi de date din domeniile de interes pentru Dvs. ați dori să găsiți pe portalul date.gov.md? (opțional)

Question Title

* 8. În baza de Date Deschise în mod regulat diferiți parteneri organizeaza competiții de Inovații Sociale (Hackathon, Datathon, Tabere de Inovații etc.) În cadrul acestora, echipe multidiscipinare de tineri dezvoltatori/specialiști în Tehnologii Informaționale, activiști civici, jurnaliști, inovatori vor dezvolta aplicații în baza Datelor Deschise (în formate prietenoase și simple pentru utilizatorul de rând), cele mai populare aplicații fiind ulterior disponibile și pe portalul date.gov.md (vezi exemple aici: http://date.gov.md/ro/aplicatii) Care sunt problemele sociale majore, asupra soluționării cărora considerați că ar trebui să se concentreze următoarele competiții de inovații sociale?

T