Screen Reader Mode Icon

Welkom bij onze DIFME enquête!

DIFME is een Erasmus+ Knowledge Alliance project en staat voor ‘Digital Internationalisation and Financial Literacy for Micro Entrepreneurs’. Het project wil identificeren welke financiële en digitale vaardigheden ondernemers nog moeten ontwikkelen, en wil online materialen ontwikkelen om deze vaardigheden te trainen en daarmee ondernemers in staat stellen om hun bedrijf uit te breiden, niet alleen lokaal maar ook internationaal. 

Ben jij een ondernemer of wil je ondernemer worden in de toekomst? Dan willen we je vragen wat tijd vrij te maken voor onze enquête om ons te helpen bij het identificeren van de bestaande vaardigheidskloven van ondernemers.

De enquête duurt ongeveer 15 – 20 minuten en heeft 4 hoofdonderdelen: algemene vragen, vragen over financiële geletterdheid, vragen over digitale internationalisering en de gewenste manier van training.

Deelname aan deze enquête is vrijwillig en anoniem. Je wordt niet gevraagd om persoonlijk of commercieel gevoelige informatie vrij te geven en je kunt op elk gewenst moment je deelname beëindigen door de enquête te verlaten.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Dr Leonie Baldacchino (via email leonie.baldacchino@um.edu.mt of telefoon +356 2340 3912) of Nynke de Jager (via email n.dejager@inqubator.nl of telefoon +31 58 845 8045).

We waarderen je inbreng enorm en bedanken je alvast voor je tijd en ondersteuning. 

Hartelijke groet,

Het DIFME team

Question Title

* 1. Ik heb de informatie hierboven gelezen en begrepen over de DIFME-enquête. Hierbij bevestig ik dat ik vrijwillig en met volledig geïnformeerde toestemming mee doe aan de enquête.

0 of 34 answered
 

T