Tak fordi du deltager i vores spørgeundersøgelse

Ida Instituttet er i gang med at undersøge, hvordan personer med høretab rundt omkring i verden ønsker at blive informeret om deres hørelse og den måde, hvorpå resultatet af deres høretest påvirker deres kommunikation i dagligdagen.

Det tager under 15 minutter at deltage i undersøgelsen. Din deltagelse vil kunne hjælpe andre med at få en bedre oplevelse i mødet med den høreprofessionelle.

Der er ingen ”rigtige” eller ”forkerte” svar i denne spørgeundersøgelse. Vi vil bare gerne høre din mening. Dine svar er anonyme, og resultaterne af undersøgelsen vil udelukkende blive brugt i undervisningssammenhæng.

Ida Instituttet
Ida Instituttet er en non-profit organization, der arbejder for at sikre, at de behov og bekymringer, man kan have, når man oplever høretab, står i centrum af den behandling og rådgivning, man modtager. Det kalder vi for bruger fokuseret behandling. Vi har hjemme i Danmark, men samarbejder med mennesker med høretab, hørespecialister og universiteter over hele verden. Sammen udvikler vi metoder og værktøjer, der kan forbedre behandlingen af høretab. Alle vore produkter er gratis tilgængelige. Du kan læse mere om vores arbejde på: idainstitute.com

Question Title

* 1. Tænk på dine konsultationer hos hørespecialister gennem årene. Hvordan har hørespecialisterne beskrevet din hørelse for dig?

Question Title

* 2. Tænk på konsultationer, hvor du har fået din hørelse testet og resultaterne er blevet forklaret for dig. Hvordan forklarede hørespecialisten resultaterne for dig?

Question Title

* 3. I hvor høj grad kunne du forstå forklaringen af resultaterne af din høretest? (0= not at all, 10=completely)

0 10
Clear
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 4. I hvor høj grad gjorde hørespecialistens forklaring dig i stand til at fortælle din familie og venner om din hørelse og hørespecialistens anbefalinger? (0=not at all, 10=completely)

0 10
Clear
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 5. Hvordan kunne du godt tænke dig, at hørespecialisten skulle forklare resultatet af din høretest for dig?

Question Title

* 6. Hvordan kan hørespecialisten bedst hjælpe dig med at forstå, hvad du kan høre? Er der bestemte ord, billeder, analogier, materiale osv., som ville være en hjælp for dig?

Question Title

* 7. Er der noget, du gerne vil tilføje?

T