Esittely
Kiitos, että haluat osallistua tähän ”PK-yritysten henkilöstöhallinto” -kyselyyn, jonka toteuttaa Euroopan Unionin rahoittama SHARPEN-hanke. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyn tarkoituksena on vertailla virallisia ja epävirallisia henkilöstöhallinnon (HRM) menettelytapoja ja käytänteitä paikallisissa PK-yrityksissä (yritykset, joissa on alle 250 työntekijää) eri puolilla Eurooppaa. Hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijat työstävät kyselyn tuloksia yhteisissä työpajoissaan. Näin saadaan ensikäden tietoa PK-yritysten henkilöstöhallinnon haasteista. Toteutamme hankkeessa myös ilmaisen käsikirjan HR-ammattilaisille.

Kysely on osa viiden korkeakoulun yhteistä Erasmus Plus -hanketta. Mukana ovat Liberecin yliopisto (The University of Liberec) Tsekistä, Huddersfieldin yliopisto (The University of Huddersfield) Iso-Britanniasta, Zwickaun ammattikorkeakoulu (West Saxon University of Applied Sciences of Zwickau) Saksasta, Kajaanin ammattikorkeakoulu Suomesta ja SMK-ammattikorkeakoulu (SMK University of Applied Social Sciences) Liettuasta.

Toivomme, että vastaat kyselyyn 6.2.2018 mennessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suunnittelija Tuula Rajanderiin (tuula.rajander@aikopa.fi, puh. 044 7101 518).

Question Title

* 1. Kuinka monta työntekijää (laskennallisesti kokoaikaista) yrityksenne/organisaationne työllistää?

Question Title

* 2. Minä vuonna yrityksenne on perustettu?

Question Title

* 3. Pidättekö itseänne perheyrittäjinä?

Question Title

* 4. Mikä on yrityksenne yritysmuoto?

Question Title

* 5. Mikä on yrityksenne päätoimiala?

T