Tisztelt IgY-Tanulmány Résztvevő!
Ön beleegyezett, hogy részt vesz az IMPACTT projektben. Köszönjük a közreműködést.
Egyik célunk tökéletesíteni azt a módot, ahogyan felkérik a pácienseket klinikai tanulmányokban való részvételre és ahogyan informálják őket. Ezért fel szeretnénk tenni egy pár kérdést arról, hogy milyen tapasztalatai voltak a kezdeti kapcsolatfelvélnél ebben a tanulmányban. Kérjük, segítsen azzal, hogy kitölti az alábbi kérdőívet. A kérdőív kitöltéséhez csupán pár percre van szükség. A véleményét ismét kérni fogjuk, amint a tanulmányban való részvétele véget ér.
Amennyiben a tanulmány résztvevője gyerek, kérem figyeljen arra, hogy a “páciens/ résztvevő kiléte” kérdésnél megjelölje, hogy Ön tölti-e ki a kérdőívet a gyerek nevében, vagy a gyerek maga tölti ki a kérdőívet.
Első találkozásukkor a felelős nővér átadott Önnek egy zárt, számozott borítékot. Ebben a borítékban található egy bevezető ehhez a kérdőívhez, valamint egy kód. Szüksége lesz a kódra ennek a kérdőívnek a kitöltésekor. A központ, amelyhez tartozik, nem ismeri az Ön kódját és így nem is tudja, mely válaszokat adta a kérdésekre. A válaszokat névtelenül dolgozzuk fel.
Segítségét előre is köszöjünk.

Question Title

1. érem, írja be a kódot, amelyet a borítékban talál:

Question Title

2. A páciens/ résztvevő születési éve:

Question Title

3. A páciens/ résztvevő neme:

Question Title

4. Ország:

T