Ediția IX

Bine ați venit!

Ne bucurăm să vă avem alături în echipa noastră! Fie ca vă alăturați pentru prima dată Programului, fie că reînnoiți colaborarea, noi vă felicităm că ați acceptat provocarea noastră.

ecOprovocarea reprezintă șansa elevilor dvs. de a se dezvolta personal și profesional, de a face parte dintr-o echipă de inițiativă, contribuind la protecția mediului. ViitorPlus, organizatorul Programului ecOprovocarea împreună cu TenarisSilcotub - partener principal al Proiectului, cred într-o lume lăsată cu demnitate generațiilor următoare. Putem ajunge acolo numai prin dezvoltarea unei generații de tineri cu grijă față de natură, dornici și capabili să rezolve probleme de mediu din comunitățile lor.

ecOprovocarea este locul acelor oameni pasionați de protejarea mediului, care doresc să insufle această pasiune elevilor.  Acum, că ați acceptat eco-provocarea, ViitorPlus își dorește să fie un suport real pentru dvs.  în planurile echipei  de concurs. Nu ezitați să ne solicitați detalii, lămuriri și să ne comunicați propunerile și recomndările dvs.

Mult succes!

Question Title

* 1. Vă rugăm să completați datele dvs. de contact.

Question Title

* 2. În ce județ se află liceul cu care vă înscrieți în concurs?

Question Title

* 3. În ce oraș se află liceul cu care vă înscrieți în concurs?

Question Title

* 4. Cum se numește liceul cu care vă înscrieți în concurs?

Question Title

* 5. Cați elevi învață în Liceul cu care vă înscrieți în concurs?

Question Title

* 6. Ce materie predați?

Question Title

* 7. Vă rugăm să bifați dacă aveți experiență în umătoarele tipuri de activități:

Question Title

* 8. Participați la acest Program:

Question Title

* 9. Va rugăm să precizati motivul pentru care ați ales să desfășurați, împreună cu elevii, activități de voluntariat pentru   mediu în cadrul Programului ecOprovocarea.

Question Title

* 11. Vă rugăm să completați numele elevilor care vor face parte din echipa pe care o coordonați (obligatoriu min 4 elevi/echipa). Puteți completa numele mai multor elevi în ultima casuță, dacă în echipa dvs. sunt mai mult de 4 elevi.

Question Title

* 12. De unde ați aflat de Programul ecOprovocarea?

Question Title

* 13. Sunt de acord ca numele meu, numele liceului pe care îl reprezint și orașul în care este localizat liceul să fie făcute publice în paginile "Clasament Concurs" și "Echipe Concurs" ale site-ului ecoprovocarea.ro.

Question Title

* 14. Vă rugăm să confirmați faptul că tot ce ați completat în formular este real.

Question Title

* 16. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit secțiunea "Termeni și condiții" a website-ului www.ecoprovocarea.ro.

ATENȚIE! Echipele înscrise vor fi validate și vor apărea pe site-ul www.ecoprovocarea.ro NUMAI DUPĂ trimiterea documentelor solicitate în Regulament.
Vă rugăm să încarcati 1 singur formular de înscriere!

Mult succes!

T